Kranssi oveen

Kaupallinen yhteistyö: 3M Command

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ihanaa syysiltaa!

Ollaan asuttu tässä talossa jo tovi, mutta yhtäkään naulaa me ei olla naputeltu seinään. Megasuuren remontin jälkeen sitä jaksaa ihailla valkoisen siloisia seiniä vaikka kuinka. Ajattelin kuitenkin vinkata ihan supertuotteesta, johon pääsin tutustumaan näin yhteistyön tiimoilta. Koukku, jonka saa helposti kiinni ja irroitettua.

Tämän 3M Command koukku löytyy nyt meidän ovesta. Olen joka talvi harmitellut pääoveamme, johon ei ole saanut kivaa kranssia kiinni  oven lasipinnan takia. 3M Koukun voi kiinnittää ikkuinoihin, puuhun, vinyyliin, muoviin, metalliin ja pehmeisiin maalattuihin pintoihin. Ulkokäyttöön tarkoitetut kiinnikkeet kestävät pakkasta ja ne on helppo kiinnittää sekä irroittaa jälkiä jättämättä. Niin meidän kotiin sopiva juttu.

Marraskuussa viimeistään ajattelin ripustaa havuköynöksen sisääntulon yhteyteen. Pienten 3M Deco Clipsien avulla köynöksen, kuin myös valoköynöksen saa kätsysti kiinni ja kevään tullen irrotettua jälkiä jättämättä. 

Suuri suositus!  🙂

 

Kommentit (2)
 1. Ihan mahtava vinkki! Harmi vaan, ettei heidän nettisivuilla ollut hinnoista tietoa eikä nettikauppaa josta olisi voinut tilata suoraan. Hieno kranssi!

  1. Hei,
   Suomen 3M ei myy tuotteitamme suoraan loppukuluttajille vaan toimimme jälleenmyyntiketjujen kautta, myös internetissä. Koska emme halua vaikuttaa jälleenmyynnin keskinäisern kilpailuun tuotteiden hinnoissa, olemme päättäneet, että emme jullkaise ohjeellisia myyntihintoja internetsivuillamme.
   Ystävällisin terveisin, Soile Ylimannila
   tuotemarkkinoija
   Suomen 3M Oy

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *