Kuinka seurata minua

Ajattelin uuden Lilyn kunniaksi listata kuinka minua voi seurata täällä ja tuolla. Käytän päivittäin instagramia ja se on minulle sellainen ehkä vähän taiteellisempi ja toisinaan myös syvällisempi paikka ilmaista itseäni. Postailen sinne juttuja lähinnä englanniksi, kun blogini päivittyy suomeksi.

Tumblr-tilini on ollut jo ikuisuuden aktiivinen ja minulle yksi suurimmista inspiraation ja oman tyylin kartoittamisen lähde. Kannattaa laittaa seurantaan. Samoiten Pinterest.

Blogiani voi seurata tykkäämällä blogini Facebook-sivuista, instagramin tai Bloglovinin kautta. Mitä muita kanavia pitkin te ylipäätänsä seuraatte blogeja?

Kommentit (1)
  1. Hei! Olen aina seurannut blogeja syötteen kautta (RSS/Atom feed), mutta nyt päivityksen jälkeen tämä ominaisuus on poistettu, mistä olen todella harmissani. Facebookin ja Instagramin kautta seuraaminen on mahdotonta, koska niiden algoritmit ei näytä kaikkia päivityksiä aikajärjestyksessä vaan postaukset katoaa mainosten sekaan. Saisiko siis vanhan hyvän syötteen (feedin) takaisin myös päivityksen jälkeen? Olisi todella harmi, jos blogia ei enää voisi seurata. Myöskään Bloglovinin kautta uudet postaukset ei enää päivity.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *