Kukkaruukut terassille

Coco Sweet Dreams

Stylet, ajattomat ja taloon sopivat kukkaruukut, mahdoton tehtävä sanoin minä.

 

Ihastelin pitkään punasavisia ruukkuja, halusin jotain luonnollista terassille, sillä kaikenlainen muovinen kyllästyttää. Meidän talon ollessa kuitenkin osittain punatiiltä päädyin siihen tulokseen, että terrakottaa "all over" on vaan liikaa. Punasaviruukut ovat kyllä tosi kauniita, katsokaa vaikka.

Suhteellisen pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että betoniset ruukut on löydettävä, Bigger is better -periaatteella. Pyöreä muoto on ehkä se paras valinta meidän neliskanttiseen taloon, ei saa olla liian neliskanttista. Tsekkasin näitä harmaita ruukkuja tosi pitkään Plantagenissa, varmaan pari kolme kuukautta, jonka jälkeen uskalsin ne ostaa. Joskus on parempi tehdä hankintoja hitaasti ja harkiten. Nää ruukut on täydelliset.

Kiitos vielä Sisustuksen Koodille Skandinaviskin tuoksukynttilästä, eihän näitä voi vastustaa. Ekaa kertaa muuten poltan tuoksukynttilää ulkona terassilla, siinä on jotain erityistä.

Tunnelmallista lauantai-iltaa täältä maalta. ♥

 

Kommentit

AnnS (Ei varmistettu)

Yhdyn täysin ekaan lauseeseen! Stockmannilta olisin löytänyt kivat, mutta kerrankin olin bussilla liikenteessä, enkä niitä raaskinut raahata. Samassa kaupungissa kun en kuitenkaan Stockmannin kanssa asu. Plantagenissa ei ole tullut koskaan käytyä, mutta omaan makuuni löytämäsi ruukut ovat myös ihan täydelliset! Pitää joskus mennä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Toivottavasti löydät mieluiset ruukut, mun mielestä punasaviruukut sopivat moneen kotiin, erityisesti tosi moderniin ympäristöön. <3

* (Ei varmistettu)

Mistä/minkä merkkinen tuo sun valkoinen paita/mekko on? Nätti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti. Se on sellainen shortsihaalari, käytän sitä usein kotona. Tilasin se viime vuonna &Otherstoriesilta.

xHenna (Ei varmistettu)

Ihana terassi teillä! Ite aina näin kesäaikaan haaveilen parvekkeellisesta asunnosta, mutta toistaiseksi kaupungin puistot saavat riittää. :)

Ja aivan ihana viltti! Mistäs se on peräisin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaikelle on aikansa, kaupungin puistot on ihanii! <3

Viltti on Missoni Home -merkkiä, tilasin sen aikoinaan NetAPorterista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ylihienot ruukut!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heh, kiitos! :)

liinak (Ei varmistettu)

Ruukut ovat upeat (kuten koko terassi). Ovatko nuo ne 28cm ? Näyttävät isommilta, mutta Plantagenissa ei ole kuin tuota kokoa.

Coco
Coco Sweet Dreams

On nämä kyllä suuremmat... silloin kun itse ostin niin Plantagenissa oli (ainakin) kahta kokoa.

Kommentoi