Kukkaruukut terassille

Stylet, ajattomat ja taloon sopivat kukkaruukut, mahdoton tehtävä sanoin minä.

P8010168.JPG

P8010181.JPG

P8020075.JPG

P8020235.JPG

P8020117.JPG

P8020253.JPG

 

Ihastelin pitkään punasavisia ruukkuja, halusin jotain luonnollista terassille, sillä kaikenlainen muovinen kyllästyttää. Meidän talon ollessa kuitenkin osittain punatiiltä päädyin siihen tulokseen, että terrakottaa ”all over” on vaan liikaa. Punasaviruukut ovat kyllä tosi kauniita, katsokaa vaikka.

Suhteellisen pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että betoniset ruukut on löydettävä, Bigger is better -periaatteella. Pyöreä muoto on ehkä se paras valinta meidän neliskanttiseen taloon, ei saa olla liian neliskanttista. Tsekkasin näitä harmaita ruukkuja tosi pitkään Plantagenissa, varmaan pari kolme kuukautta, jonka jälkeen uskalsin ne ostaa. Joskus on parempi tehdä hankintoja hitaasti ja harkiten. Nää ruukut on täydelliset.

Kiitos vielä Sisustuksen Koodille Skandinaviskin tuoksukynttilästä, eihän näitä voi vastustaa. Ekaa kertaa muuten poltan tuoksukynttilää ulkona terassilla, siinä on jotain erityistä.

Tunnelmallista lauantai-iltaa täältä maalta.

 

Kommentit (10)
  1. Ruukut ovat upeat (kuten koko terassi). Ovatko nuo ne 28cm ? Näyttävät isommilta, mutta Plantagenissa ei ole kuin tuota kokoa.

    1. On nämä kyllä suuremmat… silloin kun itse ostin niin Plantagenissa oli (ainakin) kahta kokoa.

  2. Ylihienot ruukut!

    1. Heh, kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *