Kurkistus taloon ja omaan maahan

Coco Sweet Dreams

Keittiö ja lattia on nyt purettu.

Hiippailin viikonloppuna meidän takapihalla ja se on ISO. Siellä on hyötypuutarha, yksi omenapuu, paljon istutuksia (ehkä liikaakin) ja koivuja. Tullaan kaatamaan paljon puita. Meidän talo on sellainen 70-luvun omakotitalo - oman aikakautensa helmi, joka me tullaan remontoimaan lattiasta kattoon.

Yksi pihan varjopuolista on ötökät. Eilen ajoin tukka putkella, ponnari heiluen ja kevyesti viilettäen nurmikkoa ja yks kaks leikkurin edessä hyppäsi jättiläissammakko. Hyi! Sammakot ovat mielestäni äärimmäisen pelottavan näköisiä, pienet sellaiset ovat ihan ok, mutta noi isot! Onneksi minulla on huono näkö sentäs. Itseasiassa, juuri kun aloitin tätä postausta mun mies, joka on nyt talolla, lähetti kuvan etanasta. Se oli kiven päällä ja en tiedä yhtään kuvan mittasuhteita, mutta etana näytti nyrkin kokoiselta. Hyi! En halua pilata näiden kuvien tunnelmaa sillä etanakuvalla, mutta voin laittaa sen blogini facebook-sivuille. Tsekkaa etana tästä!

Kommentit

suvi m
suvi m

Ihanan rehevältä näyttää teidän piha! Meillä kestää monta monta vuotta ennen kuin saavutetaan sama. Ihana koti tulee teille ihan varmasti! :)

Jatta (Ei varmistettu)

Hyvin on kaunista :)

Coco
Coco Sweet Dreams

suvi m, piha on tosiaan aika rehevä. Haluaisin vähän karsia sieltä juttuja, pihaa reunustaa muun muassa sellaiset aaltoilevat kukkapenkit, joita pitää varmaan aika paljon kitkeä. Mä kun pidän enemmän karusta meiningistä. Kiveä, soraa, muotoonleikattuja havupuita jne. Hiljaa hyvä tulee.

Jatta, kiitos! :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Ai että näyttää ihanalta, ja talosta tulee niin täydellinen teidän käsittelyssä! Rakastan pihoja, sekä reheviä, että karuja. Kyllä luonto on mahtava :)

Karla (Ei varmistettu)

Ai että, multa oli aikaisemmin mennyt ohi, että myös teidän talonne on 70-lukulainen! I like! Onko jätti-isot ikkunat? Ainakin tiiltä näyttää olevan.

Vierailija (Ei varmistettu)

onkohan teistä omakotitaloasujiksi. Mitä jos talvella sisällä tai autotallissa on hiiriä, ne ne vasta ällöjä on, mutta jos omakotitalossa asut, on yksi etana tai sammakko pientä. Sisäähän voi luikerralla myös käärme ja savupiipusta vaikka sisilisko. Sitten menee maailmankirjat sekaisin

Mona
www.monasdailystyle.com

Oih, ihanalta näyttää ja lääniä piisaa!!:)
Ja hui kauhee tota etanaa, se on ainakin eläny pulleeks :DD

Vierailija (Ei varmistettu)

Hehe ihanat noi sun ötökkä-kommentit. Päivä piristyi! Aurinkoa päivään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Ihana piha sinne voi melkein tehdä mitä vain :) Näytä lisää kuvia niin uudesta
kuin väli aikaisestakin kodista. Ja jos puhuit muistaakseni lähiruuasta niin takapihalta löytyy :) no ei ehkä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaa kaataa harkiten niitä koivuja. 70-luvun taloissa salaojat (jos niitä yleensäkään on) on jo aikalailla tukossa. Koivut pihapuina imevät suuret määrät vettä maasta ja kuivattavat tonttia.
Toinen hyvä asia on puiden varjo. Puiden varjossa on kesällä kuumalla mukavaa istuskella.
Terveisin 70-luvun talossa myöskin asuva ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten ihana piha! Ja ihania nuo valkoiset kukat, mitkä nousevat penkistä taivasta kohti. Tiedätkö mitä ne ovat? Ja yöh mikä etana! Meidän pihalla on ajoittain siili, mutta se on söpö <3. En muista olenko onnitellut, mutta onnea uuden kodin löytymisestä! :)

Marie - Unelmia ja onnenaskeleita (Ei varmistettu)

Äskeinen piha/kukka/etana/siili/onnitteluviesti oli minun, mutta jostain syystä se ei ottanut nimeä.

Marie

Vierailija (Ei varmistettu)

voi, että kun on kaunista. luonto on nyt ihan parhaimmillaan, toi vihreys on ihan todella upea :) ja ihana piha tosiaan, tuolla voi tehdä vaikka mitä, perustaa kunnon puutarhat tai rakentaa isommankin leikkimökin, ihanaa :)

-Katja

katwalkblog.blogspot.com

tantse (Ei varmistettu)

Teidän piha näyttää niin täydelliseltä, että ei voi kun huokaista kateudesta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

wautsi miten vihreetä ;) onnea remppaan!

Onpa kauniin näköistä.  Muuten meidänkin piha on vehreä, mutta kaipaisin ihan hirveesti sinne puita luomaan hieman näkösuojaa ja valon ja varjon leikittelyä. Oikeen harmittaa, kun itse istutettu koivu kasvaa niin hitaasti, vaahterat onneksi näyttää aika reheviltä pikkuisinakin. 

Teillä lapset varmaan kuitenkin tykkää niistä eläimistä mitä pihalta löytyy. Meillä lapsenmielisiä huvitti kovastikin, kun kerran ruoholeikkurin edessä makasi pitkin pituuttaan rusakko. Se kyllä kurkisti silmänraosta lähestyvää konetta, muttei noussut karkuun. Ihan käsittämättömän kesyjä ovat. Pienemmät ötökät ei kyllä ole läheskään yhtä sympaattisia. :)

Onnea uuteen kotiin vielä!

Suhmura (Ei varmistettu)

Onnittelut uudesta kodista!

Olisi kiva nähdä jossain vaiheessa kuvia lähtötilanteesta ja purkuvaiheesta. Meilläkin nimittäin menossa mittava remontti. Muutettiin talvella 60-luvun täystiilitaloon, jota laajennettu 70-luvulla, eli aikalailla samanlainen tapaus kuin teillä. Rempataan kaikki lämmitysjärjestelmästä ja ikkunoista pihaan asti ja nyt esim elellään seuraavat kuukaudet ilman keittiötä :/

Muutenkin sisustustyylisi kolahtaa kovaa..Eli inspiskuvat tervetulleita myöskin, vaikka tuleehan niitä itsekin tässä selailtua aikalailla.

Coco
Coco Sweet Dreams

Suhmura, kiva kuulla! Inspiskuvia on tulossa varmasti paljon, me laitetaan myös paljon kaikkea uuteen uskoon, nyt ekana salaojaputket ja katto. Paljon hommaa, mut kivaa vaan!

Kommentoi