Kurkistus taloon ja omaan maahan

Keittiö ja lattia on nyt purettu.

Hiippailin viikonloppuna meidän takapihalla ja se on ISO. Siellä on hyötypuutarha, yksi omenapuu, paljon istutuksia (ehkä liikaakin) ja koivuja. Tullaan kaatamaan paljon puita. Meidän talo on sellainen 70-luvun omakotitalo – oman aikakautensa helmi, joka me tullaan remontoimaan lattiasta kattoon.

Yksi pihan varjopuolista on ötökät. Eilen ajoin tukka putkella, ponnari heiluen ja kevyesti viilettäen nurmikkoa ja yks kaks leikkurin edessä hyppäsi jättiläissammakko. Hyi! Sammakot ovat mielestäni äärimmäisen pelottavan näköisiä, pienet sellaiset ovat ihan ok, mutta noi isot! Onneksi minulla on huono näkö sentäs. Itseasiassa, juuri kun aloitin tätä postausta mun mies, joka on nyt talolla, lähetti kuvan etanasta. Se oli kiven päällä ja en tiedä yhtään kuvan mittasuhteita, mutta etana näytti nyrkin kokoiselta. Hyi! En halua pilata näiden kuvien tunnelmaa sillä etanakuvalla, mutta voin laittaa sen blogini facebook-sivuille. Tsekkaa etana tästä!

p6100942-tile.jpg

p6100926-tile.jpg

p6100933.jpg

Kommentit (19)
  1. Suhmura, kiva kuulla! Inspiskuvia on tulossa varmasti paljon, me laitetaan myös paljon kaikkea uuteen uskoon, nyt ekana salaojaputket ja katto. Paljon hommaa, mut kivaa vaan!

  2. Onnittelut uudesta kodista!

    Olisi kiva nähdä jossain vaiheessa kuvia lähtötilanteesta ja purkuvaiheesta. Meilläkin nimittäin menossa mittava remontti. Muutettiin talvella 60-luvun täystiilitaloon, jota laajennettu 70-luvulla, eli aikalailla samanlainen tapaus kuin teillä. Rempataan kaikki lämmitysjärjestelmästä ja ikkunoista pihaan asti ja nyt esim elellään seuraavat kuukaudet ilman keittiötä :/

    Muutenkin sisustustyylisi kolahtaa kovaa..Eli inspiskuvat tervetulleita myöskin, vaikka tuleehan niitä itsekin tässä selailtua aikalailla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *