Kutsu syömään

Coco Sweet Dreams

 


Kaupallinen yhteistyö: Ikea

Minun lapsuudenkodissa on aina ollut tilaa yllätysvieraille ja vanhempieni koti on ollut aina avoin myös minun ystävilleni. Minusta on ihanaa muistella hetkiä lapsuudesta, kun sain syödä arkiruokaa yhdessä perheeni ja parhaan ystäväni kera. Ehkä osittain tästä vanhempieni vieraanvaraisuudesta johtuen minun on nykyään tosi helppoa kutsua vähän tuntemattomiakin ihmisiä kotiini, rakkaista ystävistäni puhumattakaan.

Minun mielestäni ruokailusta tehdään toisinaan liian vakava tilaisuus, kun sen pitäisi olla kaikkea muuta. Miksi on niin kiire syödä? Rakastan ihmisiä ympärilläni ja saan siitä suurta iloa, että voin laittaa pöydän notkumaan hyvästä ruuasta. Ruokailuun ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä: seura, kynttilät ja perusruoka riittää. Ruoan päätteeksi siirryn usein soittamaan pianoa ja sen ympärille illat monesti päättyvätkin. 

Järjestän mielelläni epävirallisia juhlia ilman mitään suurempia syitä, myös arkena. Minusta on vain ihanaa katsella omia lapsiani, kun he istuvat ja höpöttävät ruokapöydässä vieraiden kanssa. Ruokakin maistuu paremmalta.

Lämpimiä lapsuuden ruokahetkiä muistellen, kutsuin ystäväni Miian meille syömään. Hänen kanssaan me järjestettiin jo ala-asteikäisinä illalliskutsuja toisillemme, mahtava tapa viettää aikaa. Ikea ja minä haluamme teidän nauttivat ruokailusta yhdessä ja sen tiimoilta kutsun teidät osallistumaan Ikean Kutsu Syömään tapahtumaan ja se menee näin:

Osallistu 1.10.–30.11.2015 Facebookissa jakamalla kuva arkiruokahetkestäsi Facebook-tapahtuman aikajanalla. Instagramissa ja Twitterissä jaa kuva arkiruokahetkestäsi käyttämällä #kutsusyömään ja @ikeasuomi tunnisteita. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viikottain 50 euron arvoisia IKEA-lahjakortteja ja pääpalkintona arvotaan 1000 euron lahjakortti Ikeaan. 

Huomioithan, että sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi osallistua. 

#Kutsusyömään on haaste kaikille suomalaisille: kutsu ystäviä tai perheenjäseniä arkena syömään. Älä stressaa tarjoiluista – tavallinen arkiruoka riittää hyvin. Tärkeintä on nauttia yhdessä vietetystä ajasta sekä arjen pienistä, tärkeistä hetkistä ystävien ja läheisten kanssa.

 

 

 

Kommentit

Giselda / Cofee Table Diary (Ei varmistettu) http://www.coffeetablediary.com

Ihanalta näyttää! Tosi upea tuo itämainen matto, sopii jotenkin täydellisesti kun sohvakin tumma ja muuten niin vaaleaa. <3 Olen niin samaa mieltä mitä kirjoitit, pitäisi useammin muistaa pyytää ihmisiä syömään rennosti ilman turhaa säätöä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Mäkin olen ihan hullaantunut tuohon itämaiseen mattoon, meidän valkoinen koti näyttää sen kanssa niin paljon mielenkiintoisemmalta.

HelenaK

Hei teiltäkin löytyy Ikea Sinnerligiä! Vai onko ne kuvauslainassa tuohon Ikea-yhteistyöhön liittyen. Noh, joka tapauksessa nekin on tosi kivat. Meillä on Sinnerlig-penkki eteisessä ja vitsit kun olen tykännyt kovasti: http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/eteisessa-nyt-0 

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Osa tuotteista on kuvauslainassa. Just noi Sinnerlig-tuolit ajattelin lunastaa itselleni, tykästyin niihin niin paljon, se korkkiosa on mahtava ja sointuu kivasti mustan kanssa + se on lämmittää istujaa. :)

Annika Vki
mellisonant

Ihana teksti ja oon niin samoilla linjoilla. Lapsuudessa meilläkin pistäytyi porukkaa kylään vähän väliä, ja se olisi kiva ilmiö omassakin kodissa. Teen itse itselleni usein paineet ruokailuista, jos on tulossa vieraita. Höösään kaikenlaista ylimääräistä vaikka hyvä ruoka, seura ja konstailematon kiva kattaus riittäisivät. Yritän ottaa rennommin, kiitos muistutuksesta :) 

ps. Ihana toi matto!

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyy vaan ottaa rennosti, vaikka itsekin olen toisinaan aikamoinen stressaaja. Kun opettelee pari/kolme takuuvarmaa ruokaa, niin niitä on aina helppo väsätä vieraille... muutenkin kylässä ruoka maistuu aina paremmalta. ;)

Kaunis tuo seepratyyny! Artek?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos...joo, se on Artekin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä/minkä merkin tuo pöytä on? Onko väri puhdas valkoinen vai enemmän luonnonvalkoinen?

Kommentoi