Kutsu syömään

 

image.jpeg

Kaupallinen yhteistyö: Ikea

Minun lapsuudenkodissa on aina ollut tilaa yllätysvieraille ja vanhempieni koti on ollut aina avoin myös minun ystävilleni. Minusta on ihanaa muistella hetkiä lapsuudesta, kun sain syödä arkiruokaa yhdessä perheeni ja parhaan ystäväni kera. Ehkä osittain tästä vanhempieni vieraanvaraisuudesta johtuen minun on nykyään tosi helppoa kutsua vähän tuntemattomiakin ihmisiä kotiini, rakkaista ystävistäni puhumattakaan.

Minun mielestäni ruokailusta tehdään toisinaan liian vakava tilaisuus, kun sen pitäisi olla kaikkea muuta. Miksi on niin kiire syödä? Rakastan ihmisiä ympärilläni ja saan siitä suurta iloa, että voin laittaa pöydän notkumaan hyvästä ruuasta. Ruokailuun ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä: seura, kynttilät ja perusruoka riittää. Ruoan päätteeksi siirryn usein soittamaan pianoa ja sen ympärille illat monesti päättyvätkin. 

Järjestän mielelläni epävirallisia juhlia ilman mitään suurempia syitä, myös arkena. Minusta on vain ihanaa katsella omia lapsiani, kun he istuvat ja höpöttävät ruokapöydässä vieraiden kanssa. Ruokakin maistuu paremmalta.

image.jpeg

Lämpimiä lapsuuden ruokahetkiä muistellen, kutsuin ystäväni Miian meille syömään. Hänen kanssaan me järjestettiin jo ala-asteikäisinä illalliskutsuja toisillemme, mahtava tapa viettää aikaa. Ikea ja minä haluamme teidän nauttivat ruokailusta yhdessä ja sen tiimoilta kutsun teidät osallistumaan Ikean Kutsu Syömään tapahtumaan ja se menee näin:

Osallistu 1.10.–30.11.2015 Facebookissa jakamalla kuva arkiruokahetkestäsi Facebook-tapahtuman aikajanalla. Instagramissa ja Twitterissä jaa kuva arkiruokahetkestäsi käyttämällä #kutsusyömään ja @ikeasuomi tunnisteita. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viikottain 50 euron arvoisia IKEA-lahjakortteja ja pääpalkintona arvotaan 1000 euron lahjakortti Ikeaan. 

Huomioithan, että sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi osallistua. 

#Kutsusyömään on haaste kaikille suomalaisille: kutsu ystäviä tai perheenjäseniä arkena syömään. Älä stressaa tarjoiluista – tavallinen arkiruoka riittää hyvin. Tärkeintä on nauttia yhdessä vietetystä ajasta sekä arjen pienistä, tärkeistä hetkistä ystävien ja läheisten kanssa.

 

 

 

koti sisustus ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (9)
  1. Hei, mistä/minkä merkin tuo pöytä on? Onko väri puhdas valkoinen vai enemmän luonnonvalkoinen?

  2. minnaobloggaa
    6.11.2015, 11:58

    Kaunis tuo seepratyyny! Artek?

    1. Kiitos…joo, se on Artekin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *