Kuulumisia kaupungin laidalta

Coco Sweet Dreams

Moikka moi,

Olen jännittänyt blogin avaamista ja kirjoittamista viime aikoina, siirtänyt sitä aina vain myöhemmäksi. Enkä oikein tiedä vieläkään mistä aloittaisin. Noh ainakin siitä, että me ollaan muutettu takaisin kaupunkiin! Tuli oiva tilaisuus ja kiva koti, joka on vilahtanut täällä ennenkin. Kesä kaupungissa houkutteli enemmän kuin mikään pitkiin aikoihin.

Eteeni on tullut paljon uusia kulmia, joita olen ihastellut iltaisella. Kävelymatkan päässä on urheilupuisto, joka on täynnä elämää iltaisin - Turun Central park. Pidän (tämänkin pienen) kaupungin energiasta ja maalla asumiseen verrattuna tuntuu siltä, että olen vähän enemmän osa suurempaa kokonaisuutta?

Tässä vähän sneak peek-kuvia meidän uusista kulmista. Henna from the block.

Olen myös aloittanut uusia työkuvioita ja työpäiväni ovat venyneet myöhäiseen. Läheisimmät kaverit ovat käyneet kylässä ja auttaneet muutossa - olen muuten äärimäisen huono pyytämään apua, mutta onneksi sitä ei ole edes tarvinnut oikeastaan pyytää. Aikaani olen kulunut myös puolimaratonin harjoitteluun ja käytännönasioiden hoitamiseen. Tekevä luonteeni on ollut vähän liian bookattu viime aikoina ja nyt onkin ihana tunne, kun kalenterista löytyy välillä tyhjääkin. Tälläkin hetkellä istun keittönpöydän äärellä ja kuuntelen liikenteen rauhoittavaa melua, eikä illaksi ole sovittu mitään.

Kakkoskoti on edelleen maalla, mutta minun vastuualue on tämä kaupunkikoti. Yli 2000 neliön piha on vaihtunut muutaman neliön puutalon patioon... olen sisustanut sen jo vimosen päälle, haravoinut vähän muidenkin pihoja, siistinyt sora-alueita, hiekkalaatikkoa, leluja, ostanut uusia kasveja, koristekiviä ja kalusteita. Naapurissa asuu lapsia ja toinen naapurini on maailman suloisin ja hentoisin vanha lady, yli 80-vuotias teräsmummu. Ehkä me vielä joku ilta juodaan konjakkia yhdessä. 

Uusia sisustusjuttuja ja pohdintoja tullaan näkemään runsaasti varsinkin nyt, kun minulla on vihdoin sellainen draivi päällä! Ensi viikolla muuten vietetään hääviikkoa, rakas ystäväni menee naimisiin ja minä toimin kaasona. Olen ihan innoissani tästä tärkeästä tehtävästä.

 

Juhlallisiin tunnelmiin päätän tämän postauksen ja lupaan palata pian taas linjoille. Hang in there! Hyvin jo menee mutta menköön! 

 

 

 

 

Kommentit

I M S (Ei varmistettu)

Mitäpä se kennellekään kuuluu, jos elämässäsi tulee muutoksia; paitsi tietenkin läheisillesi. Se on osa elämää. Jos muutoksista haluaa kertoa, se on ok. Mikäli ei, sekin on ok. On oltava. Sinä määräät tahdin ja syvyyden, kaikkea ei tarvitse maailman tietää.
Voimia kaikkiin uusiin koitoksiin.
Muutot ovat syvältä; etenkin kun on lapsia mukana kuvioissa.
Lämmintä kesää!

EricaK
EricaK

Kuulostaa ihanalta!! :)

LauraSarap (Ei varmistettu)

Jäikö lasten isä siis kakkoskotiin? Kaikkea hyvää sinulle
Laura S.

Vierailija (Ei varmistettu)

No johan oli kauniiseen käärön paketoitu asumusero(ko?).

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi pitää olla ilkeä!

Walssi (Ei varmistettu)

No, mutta. Ero on niin yleistä ja arkipäiväistä (valitettavasti!) tänä päivänä, että jos siitä on kyse, niin sitä ei missään nimessä kannata häpeillä. Se voi olla joissakin tapauksissa hyvinkin rohkea ratkaisu. Aivan varmasti sitä ei missään nimessä tehdä kevein mielin tai päätöksin, minkä takia sitä ei pitäisi häpeillä tai sen kertomista jännittää. Jos tästä siis on kyse.

Maaritt (Ei varmistettu)

Kaikkea hyvää uuteen kotiin. Kauniita kesäpäiviä! <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos!

-di (Ei varmistettu)

Hei Henna!
Onnea uuteen kotiin. Minkä merkkinen on tuo kaunis marmori(?)pöytä alimmassa kuvassa? Ihanan kevyt!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on! Merkki on Magis.... teen siitä piakkoin ihan oman postauksen. :)

Kiitos! :)

Monaliisa (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Mitä kasvia sulla on tuossa ruukussa ulkona?

Kommentoi