Kuulumisia kaupungin laidalta

Moikka moi,

Olen jännittänyt blogin avaamista ja kirjoittamista viime aikoina, siirtänyt sitä aina vain myöhemmäksi. Enkä oikein tiedä vieläkään mistä aloittaisin. Noh ainakin siitä, että me ollaan muutettu takaisin kaupunkiin! Tuli oiva tilaisuus ja kiva koti, joka on vilahtanut täällä ennenkin. Kesä kaupungissa houkutteli enemmän kuin mikään pitkiin aikoihin.

Eteeni on tullut paljon uusia kulmia, joita olen ihastellut iltaisella. Kävelymatkan päässä on urheilupuisto, joka on täynnä elämää iltaisin – Turun Central park. Pidän (tämänkin pienen) kaupungin energiasta ja maalla asumiseen verrattuna tuntuu siltä, että olen vähän enemmän osa suurempaa kokonaisuutta?

Tässä vähän sneak peek-kuvia meidän uusista kulmista. Henna from the block.

image_0.png

Olen myös aloittanut uusia työkuvioita ja työpäiväni ovat venyneet myöhäiseen. Läheisimmät kaverit ovat käyneet kylässä ja auttaneet muutossa – olen muuten äärimäisen huono pyytämään apua, mutta onneksi sitä ei ole edes tarvinnut oikeastaan pyytää. Aikaani olen kulunut myös puolimaratonin harjoitteluun ja käytännönasioiden hoitamiseen. Tekevä luonteeni on ollut vähän liian bookattu viime aikoina ja nyt onkin ihana tunne, kun kalenterista löytyy välillä tyhjääkin. Tälläkin hetkellä istun keittönpöydän äärellä ja kuuntelen liikenteen rauhoittavaa melua, eikä illaksi ole sovittu mitään.

image_16.jpeg

image_14.jpeg

Kakkoskoti on edelleen maalla, mutta minun vastuualue on tämä kaupunkikoti. Yli 2000 neliön piha on vaihtunut muutaman neliön puutalon patioon… olen sisustanut sen jo vimosen päälle, haravoinut vähän muidenkin pihoja, siistinyt sora-alueita, hiekkalaatikkoa, leluja, ostanut uusia kasveja, koristekiviä ja kalusteita. Naapurissa asuu lapsia ja toinen naapurini on maailman suloisin ja hentoisin vanha lady, yli 80-vuotias teräsmummu. Ehkä me vielä joku ilta juodaan konjakkia yhdessä. 

image_13.jpeg

Uusia sisustusjuttuja ja pohdintoja tullaan näkemään runsaasti varsinkin nyt, kun minulla on vihdoin sellainen draivi päällä! Ensi viikolla muuten vietetään hääviikkoa, rakas ystäväni menee naimisiin ja minä toimin kaasona. Olen ihan innoissani tästä tärkeästä tehtävästä.

image_15.jpeg

 

Juhlallisiin tunnelmiin päätän tämän postauksen ja lupaan palata pian taas linjoille. Hang in there! Hyvin jo menee mutta menköön! 

 

 

 

 

Kommentit (11)
  1. Ihanalta näyttää! Mitä kasvia sulla on tuossa ruukussa ulkona?

  2. Hei Henna!
    Onnea uuteen kotiin. Minkä merkkinen on tuo kaunis marmori(?)pöytä alimmassa kuvassa? Ihanan kevyt!

    1. Se on! Merkki on Magis…. teen siitä piakkoin ihan oman postauksen. 🙂

      Kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *