Kuulumisia menneiltä viikoilta ja tulevilta

ihana ennättää taas tänne blogin puolelle. Äitiysloma lähenee ja pidän nyt kesälomia alkuun. Vielä riittää kaikenlaista puuhaa, että saadaan koti siihen pisteeseen, että kaikki mahtuu saman katon alle.

Raskaus on sujunut loistavasti tähän saakka, tosin kesä yhdistettynä loppuraskauteen on aivan uudenlainen kokemus. Olen myös huomannut, että olen entistä herkempi kaikenlaiseen kommentointiin vauvamahastani ja saatan helposti pahoittaa mieleni. Raskaus ja siinä tilassa oleminen on tottavie herkkää aikaa.

Kävely särkee jalkoja ja iso maha tuntuu kuin suurelta pallolta, joka on tiellä. Mutta pieni siellä kasvaa ja voimistuu, eikä laskettuun aikaan ole enää monta viikkoa. Jännittää, että saadaanko me kaikki valmiiksi ajallaan, toisaalta mitä sitten jos ei saada!

Tärkeimmät on kuitenkin ostettu: turvakaukalo, yhdistelmävaunut ja sänky. Suunnittelen jo sairaalakassin sisältöä, siihen voisinkin kaivata hyviä vinkkejä niiden perusjuttujen lisäksi. 

Haluan vielä sisustaa vauvalle pienen suloisen nukkumisnurkkauksen meidän makuuhuoneeseen. Koko makuuhuone tulee kokemaan muutoksia ennen vauvan tuloa, jos kaikki hoituu ajallaan. Nyt on muuten selkeästi superbuumi rakennus – ja remonttirintamalla, toimitusajat ovat pitkiä ja tavarat osin loppu.

Makuuhuoneeseen tulee lisää kaapistoa, keittiö saa yläkaapit ja uuden tason. Pikkuvessa saa osakseen lisää säilytystilaa ison kylppärin tavoin. Eli jos säilytystilaratkaisut kiinnostavat, kannattaa pysyä kuulolla! Ajatuksena on kehittää myös sisustusjuttuja videon muodossa, kun loma alkaa ja vointi on hyvä – kannattaa seurata instagramin puolella edesottamuksiani @hennailo

Ihanaa viikkoa ja pysykäähän terveenä!

Henna

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (4)
  1. Näitä vauvaan valmistautumis-postauksia on ollut kiva lukea. Meillä ei ole vielä lapsia, mutta kun tulee ajankohtaiseksi, palaan näihin teksteihin varmasti… 🙂

  2. Mary Underwood
    9.12.2021, 14:05

    Beautiful pictures. I hope your baby is delivered safe.
    Awesome house.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *