Kuusen kotiin tuoda sain

Muistojen viisasta rakentamista.

Olen ihan fiiliksissä tulevasta vuodesta. Kaikki onni se on itsestään kiinni ja olenkin laittanut paljon odotuksia oman onnellisuuden panostamiseen. Olen yksinkertaisesti listannut kaikenlaiset hyvää mieltä tuottavat asiat paperille ja haluan keskittyä niihin. Olen aloittamassa uutta harrastusta heti vuoden alusta, joka liittyy minulle niin rakkaaseen nuoruusajan harrastukseen: balettiin. Haluan tehdä hyviä tekoja läheisilleni, laittaa kotiani ja nähdä ystäviäni. Meinaan toteuttaa roadtripin suomessa ja puuhailla mahdollisimman paljon kaikenlaista. Aktiivisuus pitää ainakin minun elämäni posiitiivisesti otteessaan.

Vasta tänä vuonna tuntuu, että osaan keskittyä Joulun viettoon paremmin täällä kotona. Viime vuonna olin mukamas liian kiireinen kunnon joulukuuselle ja olohuoneessa tönötti rimpula kuusi maljakossa kallellaan. Kauniita muistoja on viisasta rakentaa sillä onhan tämä arkeni lasteni lapsuutta. Töistä tullessani pakkasin pieneen autooni periksiantamattoman luonteeni voimin jättimäisen metsäkuusen ja sen sisälle kannoin. Täällä tuoksuu nyt kuusipuu ja se on valmiina jouluaattoaamun koristeluhetkeen. Kannoin lapsuudenkodistani kasan lautapelejä ja ostin monta pulloa glögiä. Tänään panostin vielä johdottomiin kuusenvaloihin ja nyt tämä komeus saa odottaa aattoa.

Olen kotini sekä lasteni kanssa täysin valmis vastaanottamaan joulun sekä uudenvuoden juhlan.

Viipyileviä hetkiä joulukuusen kynttilöiden loisteessa toivoen, Henna

Kommentit (2)
  1. Viisaita ajatuksia sinulla elämästä! Minulla on ero meneillään, ja aion kyllä ottaa näistä ajatuksista ohjenuoraa elämääni ☺️

    1. Voi kiitos! Eron jälkeinen elämä on todella opettavaista. Muista olla itsesi paras ystävä, ottaa paljon omaa aikaa ja puuhailla sinulle mieluisia juttuja. Ei kannata kiirehtiä vaan keskittyä nyt uuteen elämään ja sen tuomiin toisenlaisiin juttuihin. Hirmuisesti tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *