Kuvasia matkalta

p5270116-tile.jpg

Meidän hotelli oli Seamelia Beach ja voin kyllä suositella sitä. Me viihdyttiin lasten kanssa paljon allasalueella jossa oli muutama vesiliukumäki, iso allas ja lastenallas. Buffetpöytä oli monipuolinen, paljon myös grillattiin ulkona ja päivällä myös hotellin oman rannan ravintola oli auki. Viikon aikana saimme syödä kolme kertaa hotellin ala carte ravintoloissa.

Loma oli juuri sitä mitä kaipasimme. All inclusive, yksityinen ranta, rauhallinen sekä turvallinen ympäristö, lapsille muutama puisto lähellä ja hyvää ruokaa. Alueella on paljon ruotsalaisia ja saksalaisia, suomalaisia hyvin vähän. Rantaviiva oli pitkä ja kaunista rantatietä oli ihana kävellä. Kaupustelijoita ei ollut lainkaan tuolla alueella.

p5270161.jpg

p5280298.jpg

Käytiin tietysti Siden vanhassa kaupungissa vähän kävelyllä. Sinne mentiin joko Dolmus-bussilla tai taxilla. Suosittelen enemmän taxia kun rattaiden kanssa liikkuu, muistaa vaan sopia hinnan etukäteen. Hurautettiin me myös kerran bazaarille Madavgatiin.

p5310672-tile.jpg

Meidän kirppu hengasi mielellään altaan reunalla ja seurasi rattaistaan kun isoveli ui käsipohjaa pitkin lastenallasta. Välillä otettiin pienet torkut ja juotiin maitoa. Vauvojen elämä on ihanan iisiä. Isoveli haettiin välillä miniclubille piirtelemään ja juomaan lastendrinkkejä.

p5290457.jpg

Matkassa oli myös mukana monta paketillista blogin kautta saatuja Lambi-kosteuspyyhkeitä, joista lupasin kertoa. Suosittelen näitä juurikin lapsiperheille reissuun. Yksi paketti mahtuu helposti kassiin ja siitä on paljon apua tuolla ulkomailla eri paikoissa.

p6010764-tile.jpg

p5280272-tile.jpg

Tässä tehdään mattoa:

p5310671.jpg

p5310660-tile.jpg

Ennen pimeää:

p6010783-tile.jpg

Olen aina pitänyt Turkista, niin kaunis maa. Tosi kiva matkakohde ja just sopiva lentoaika pienten kera. Seuraavaksi voitais valloittaa Kreikka.

Kommentit (8)
 1. MaajussinMorsian
  12.6.2012, 13:15

  Kiva kuulla, että teillä oli onnistunut matka Turkin Sideen. Ehkä juuri tuo matkakohde alkukesästä ja all inclusive hotelli on ne avainsanat Turkissa viihtymiseen. Itse tuli viime kesänä tehtyä reissu Alanyaan juhannuksen jälkeen puoli ilmaiseen hotelliin, ja voin sanoa, että koti-ikävä kävi ihan mahdottomaksi jo toisena päivänä. Se katukaupustelijoiden tulva oli kammottavaa. Mutta selvittiin kuitenkin. Tuollainen rauhallisempi kohde olisi enempi minunkin mieleen.

 2. Kultahillokala, hehee kiitos. Hauska nimimerkki sinulla!

  mijo, kiitos kaunis!

  Muikku, Side on ihanan rauhallinen, varsinkin tuo alue missä oltiin, muista en tiedä niinkään. Royal dragon onnmyös kiva hotsku, siellä me ollaan oltu myös.

  vierailija, joo minille piti hankkia passi. Passikuva otettiin studiossa, niin että minä istutin tyttöä sellaisen tason päällä, niin ettei mun kädet kuitenkaan näkyneet.  Lentomatkat meni ihan ok, menomatka oli vähän itkuista, syy selvisikin sitten kotimaassa, korvatulehdus. Eli jos on vähänkin on ollut flunssaa, kandee korvat mennä näyttämään ennen matkaa. Imeväisikäisen kanssa on muuten kyllä tosi helppo matkustaa kun ei tarvi miettiä mtn ruokajuttuja.

  Jatta, sopii kyllä hyvin pariskunnallekkin, iltaisin on ulkolavalla ohjelmaa ja meno/meininkiä. Muuten on kyllä tosi rauhallista menoa, mtn ravintoloita/baareja ei tuolla alueella ole, muuta kuin hotelleissa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *