Kuvausten kulisseista...

Coco Sweet Dreams

 

Muutama kuva sunnuntain kotikuvauksista. Meille tuotiin muutamia lainakalusteita ja somisteita, sillä kotimme on sisustamisen osalta vähän vielä kesken. Lainassa oli lähinnä kaikenlaista pientä, kuten tyynyjä, peittoja, pientavaraa, tuoli ja valaisimia. Koodista valitsin tietysti muutamia tavaroita; sisustustoimittaja ja kuvaaja roudasivat lisää. Tälläinen lainaaminen on kuulema hyvin yleistä kotikuvauksissa, se oli aika yllättävää. Mielestäni mitään sen suurempaa ei kannata stailata, vaarana on, että se oma tyyli jää vallan pimentoon. Me saatiin pienellä ehostuksella ihan justiinsa minun näköistä jälkeä ja taloomme sopivaa - jännittää jo nyt nähdä lopputulos!

 

Hurahdin mattoihin!

Olen elänyt jo pitkään ilman mattoa, en ole löytänyt sopivan kokoista tai väristä. Maton hankinta tuntuu niin suurelta ja lopulliselta hankinnalta, kuten sohvakin. Meille tuotiin pari luonnonvalkoista Annon Pompula-villamattoa, vaikka matot olivatkin tilaan suhteessa liian pienet, niin jotain tämän tyylistä voisin olohuoneeseemme harkita. Olisipa meillä suuri varasto täynnä erilaisia mattoja, ne vaihtuisivat tiuhaan fiiliksen mukaan.

Mitäs projektia sitä seuraavaksi keksisin? Pari suurta projektia on vielä tekeillä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin niistä pääsen kertomaan teille tässä syksyn aikana.

Ihanaa viikkoa ja valoisaa mieltä kaikesta pimeydestä huolimatta.

Stay strong girls! :)

 

 

Kommentit

Hennaaaaaaa (Ei varmistettu) http://hennakaarina.blogspot.fi/

Teillä näyttää niiin ihanalta! Ihastuin myöskin jotenki tuohon Annon simppeliin mattoon, osaatko sanoa mikä se on malliltaan?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Annon Pompula-matto, villaa ja vaikutti kaikin puolin kivalta. Koko ei vaan ihan täsmännyt, itseasiassa joku 3x3 metrii matto ois ideaalein, mistäköhän löytyis...

Taina L.

Oli ihan uusi tietoa että kotikuvauksissakin ammattilainen stailaa koteja. Ensin hieman harmissani, mutta onhan se lohdullistakin tietää.

Vr (Ei varmistettu)

Kun meidän kotia kuvattiin monen aukeaman mittaiseen sisustusjuttuun, niin kotiin ei tuotu mitään eikä kukaan muu sitä stailannut mitenkään. Aina tällaista stailausta ei siis tapahdu :) Hauskaa oli ainoastaan tajuta, miten kaikki käytännön asiat, kuten vessapaperirulla (kauniissa telineessä oleva), kahvinkeitin ym. karsittiin kuvista piiloon. Myös silkkityynyjä aseteltiin aika tovi, jotta valo heijastuisi juuri oikealla tavalla :D Eli ei niissä kodeissa IHAN samalta tietenkään koskaan näytä, kuin kuvauksissa...

Nata - White Trash Disease

jep, meitsinkin kylppäriä stailattiin hiukan, mutta ihan vain mun omilla tavaroillani. toisaalta tila ei ole kyllä mikään kauhean suuri..

mut joo, kaikki se puunaus ja kiillotus ja asettelu! toivottavasti sisustuslehtiä lukevat eivät oleta kotien näyttävän siltä aina!

Terry-Ann (Ei varmistettu)

Vaikka stailattiin vain vähän niin eikö juuri nuo pienet asiat kuvasta sisustajaa kaikkein eniten?? Ja jos sinulla selkeästi mieli halajaa ympärille kaunista tyhjyyttä ja paljaita pintoja, niin miksi sitä pitää lehteä varten peittää tai "parantaa"? En ymmärrä kuvauksen tarkoitusta tässä mielessä. Kaunis koti joka tapauksessa :)

RT (Ei varmistettu)

Kaunis koti! Mistä kaksi valko-mustaa rasiaa on hankittu? Kuvissa niitä näkyi kahta eri kokoa ja toinen oli pöydällä lehtipinon päällä. Sopisivat loistavasti myös omaan sisustukseeni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joidenkin asiaan paremmin perehtyneiden tuttujen puheista olen ymmärtänyt, että osa toimittajista stailaa koteja rajulla kädellä. Erään tuttavani kauniista kodista raahattiin lähes kaikki oma pois ja kärrättiin uutta tilalle. Toisen kotiin ei tuotu mitään uutta. Teidänkin kaunis koti olisi ollut mukavaa nähdä ihan sellaisenaan, mutta näin nämä nyt sitten vaan taitavat mennä.

Kommentoi