Kuvausten kulisseista…

PA260053.JPG

 

Muutama kuva sunnuntain kotikuvauksista. Meille tuotiin muutamia lainakalusteita ja somisteita, sillä kotimme on sisustamisen osalta vähän vielä kesken. Lainassa oli lähinnä kaikenlaista pientä, kuten tyynyjä, peittoja, pientavaraa, tuoli ja valaisimia. Koodista valitsin tietysti muutamia tavaroita; sisustustoimittaja ja kuvaaja roudasivat lisää. Tälläinen lainaaminen on kuulema hyvin yleistä kotikuvauksissa, se oli aika yllättävää. Mielestäni mitään sen suurempaa ei kannata stailata, vaarana on, että se oma tyyli jää vallan pimentoon. Me saatiin pienellä ehostuksella ihan justiinsa minun näköistä jälkeä ja taloomme sopivaa – jännittää jo nyt nähdä lopputulos!

 

PA260077.JPG

PA260061.JPG

PA260068.JPG

PA260080.JPG

PA260084.JPG

Hurahdin mattoihin!

Olen elänyt jo pitkään ilman mattoa, en ole löytänyt sopivan kokoista tai väristä. Maton hankinta tuntuu niin suurelta ja lopulliselta hankinnalta, kuten sohvakin. Meille tuotiin pari luonnonvalkoista Annon Pompula-villamattoa, vaikka matot olivatkin tilaan suhteessa liian pienet, niin jotain tämän tyylistä voisin olohuoneeseemme harkita. Olisipa meillä suuri varasto täynnä erilaisia mattoja, ne vaihtuisivat tiuhaan fiiliksen mukaan.

PA260089.JPG

PA260093.JPG

Mitäs projektia sitä seuraavaksi keksisin? Pari suurta projektia on vielä tekeillä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin niistä pääsen kertomaan teille tässä syksyn aikana.

Ihanaa viikkoa ja valoisaa mieltä kaikesta pimeydestä huolimatta.

Stay strong girls! 🙂

 

 

Kommentit (8)
  1. Joidenkin asiaan paremmin perehtyneiden tuttujen puheista olen ymmärtänyt, että osa toimittajista stailaa koteja rajulla kädellä. Erään tuttavani kauniista kodista raahattiin lähes kaikki oma pois ja kärrättiin uutta tilalle. Toisen kotiin ei tuotu mitään uutta. Teidänkin kaunis koti olisi ollut mukavaa nähdä ihan sellaisenaan, mutta näin nämä nyt sitten vaan taitavat mennä.

  2. Kaunis koti! Mistä kaksi valko-mustaa rasiaa on hankittu? Kuvissa niitä näkyi kahta eri kokoa ja toinen oli pöydällä lehtipinon päällä. Sopisivat loistavasti myös omaan sisustukseeni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *