Kylmä meri

Coco Sweet Dreams

 

Let me tell you, retki rannalle on aina hyvä idea. Yksin tai yhdessä.

Minun on tehnyt mieli mennä merenrannalle jo pitkään, levittää kädet ja syvähengittää meri-ilmaa keuhkot täyteen. Olla ihan yksin ajatusteni kanssa, pois kaikesta hälinästä.

Tällä reissulla lunta alkoi satamaan samalla kun piirtelin hiekkaan kuvioita. Oli aika jumalaisen kaunista ja rauhallista. Yksin on joskus ihan ok olla.

Lapsena meillä oli asuntovaunu ja kaikki vapaapäivät me vietettiin sellaisella ihanalla asuntovaunualueella lähellä merta. Käytiin kalassa, matkusteltiin pikkuveneellä lähisaariin ja uitiin joka päivä. Kahlattiin ja kerättiin kauniita kiviä. Se oli ihanaa aikaa ja siitä asti meri on ollut minulle tärkeä.

Meri on ja pysyy samanlaisena, sitä ei oteta meiltä pois. Se on aina kaunis, vähän pelottava ja niin kiehtova. Vedessä hioituneita kiviä, simpukoita, pehmeää levää vedessä jalkojen alla, tuuheita kaisloja, hassua vaahtoa, myrskypäitä, pieniä kalaparvia ja puhtaita kallioita. Kesällä se on tietty parhaimmillaan.

 

/the beautiful sea. It moves along from day to day and it will never go away.

Kommentit

Jonttu (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia. Myös teksti oli hyvin elävää ja se aktivoikin mielessäni kaikki lapsuuden kesien ihanat asuntovaunumatkat. Kiitos.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihanasta kommentista Jonttu. Lapsuuden kesämuistot ovat niin ihania... kuten myös asuntovaunureissut. Me reissattiin ulkomaillakin - se oli super jännää, olitteko te jossain kauempana?

Birkin (Ei varmistettu) http://utukuva2.blogspot.fi/

Upeita kuvia! Oot saanu hyvin olennaisen vangittua ja vielä täydellisellä tarkkuudella.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Tuona päivänä aurinko paistoi pilven takaa jotenkin jännän värisenä - hennon vaaleanpunaisena. Se oli nättiä. <3

Aisha J
Aisha

Tosi kauniita kuvia! Vesi on niin rauhoittava ja mystinen elementti. Kiehtova:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ja niin totta!

mmmm (Ei varmistettu)

Mulle kans meri on tärkeä..vanhemmilla merenranta mökki, joten jo pienestä tottunut meren tuoksuun ja siihe ihanaan maisemaan. Ja kovilla (mitä ne nyt suomessa voi olla) aalloilla uiminen, ihanaa. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Merellä ja merenrannalla lomailu on ehkä parasta mitä tiedän. Voi ja joo, muistan ton kovilla aalloilla uimisen ja myös kumiveneellä tai patjalla lillumisen jne. <3

STYLE/WHITE (Ei varmistettu) http://stylewhite.blogspot.fi

Heippa Coco! Kiitos sinulle kauniista sanoista ja kiva kun otit yhteyttä! Pakko sanoa, että samat sanat, blogisi on avain ihana ja olen jo monta vuotta ihaillut kuvaustaitojasi, sisustussilmääsi ja kykyäsi tehdä kauniita asetelmia ja kokonaisuuksia. Monta sisustusvinkkiä olen bongannut juuri sinulta :) Olen hurjan kiitollinen vinkkauksesta ja ollaan yhteyksissä jos keksitään jotain muuta kivaa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hellou! Kiva kun kommentoit, mä niin hullaantusin sun blogista ja ylipäätänsä Kööpenhaminasta - se on jotenkin niin inspiroiva jo kuvista päätellen, vaikka en ole koskaan käynyt paikanpäällä.

Ollaan ehdottomasti yhteyksissä! :)

Kommentoi