Kylmä meri

P1017499.JPG

P1017500.JPG

P1017501.JPG

P1017504.JPG

P1017515.JPG

P1017525.JPG

P1017508.JPG

 

Let me tell you, retki rannalle on aina hyvä idea. Yksin tai yhdessä.

Minun on tehnyt mieli mennä merenrannalle jo pitkään, levittää kädet ja syvähengittää meri-ilmaa keuhkot täyteen. Olla ihan yksin ajatusteni kanssa, pois kaikesta hälinästä.

Tällä reissulla lunta alkoi satamaan samalla kun piirtelin hiekkaan kuvioita. Oli aika jumalaisen kaunista ja rauhallista. Yksin on joskus ihan ok olla.

Lapsena meillä oli asuntovaunu ja kaikki vapaapäivät me vietettiin sellaisella ihanalla asuntovaunualueella lähellä merta. Käytiin kalassa, matkusteltiin pikkuveneellä lähisaariin ja uitiin joka päivä. Kahlattiin ja kerättiin kauniita kiviä. Se oli ihanaa aikaa ja siitä asti meri on ollut minulle tärkeä.

Meri on ja pysyy samanlaisena, sitä ei oteta meiltä pois. Se on aina kaunis, vähän pelottava ja niin kiehtova. Vedessä hioituneita kiviä, simpukoita, pehmeää levää vedessä jalkojen alla, tuuheita kaisloja, hassua vaahtoa, myrskypäitä, pieniä kalaparvia ja puhtaita kallioita. Kesällä se on tietty parhaimmillaan.

 

/the beautiful sea. It moves along from day to day and it will never go away.

Kommentit (10)
  1. Heippa Coco! Kiitos sinulle kauniista sanoista ja kiva kun otit yhteyttä! Pakko sanoa, että samat sanat, blogisi on avain ihana ja olen jo monta vuotta ihaillut kuvaustaitojasi, sisustussilmääsi ja kykyäsi tehdä kauniita asetelmia ja kokonaisuuksia. Monta sisustusvinkkiä olen bongannut juuri sinulta 🙂 Olen hurjan kiitollinen vinkkauksesta ja ollaan yhteyksissä jos keksitään jotain muuta kivaa!

    1. Hellou! Kiva kun kommentoit, mä niin hullaantusin sun blogista ja ylipäätänsä Kööpenhaminasta – se on jotenkin niin inspiroiva jo kuvista päätellen, vaikka en ole koskaan käynyt paikanpäällä.

      Ollaan ehdottomasti yhteyksissä! 🙂

  2. Mulle kans meri on tärkeä..vanhemmilla merenranta mökki, joten jo pienestä tottunut meren tuoksuun ja siihe ihanaan maisemaan. Ja kovilla (mitä ne nyt suomessa voi olla) aalloilla uiminen, ihanaa. 🙂

    1. Merellä ja merenrannalla lomailu on ehkä parasta mitä tiedän. Voi ja joo, muistan ton kovilla aalloilla uimisen ja myös kumiveneellä tai patjalla lillumisen jne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *