Kylpyhuoneen laatoista

En ole vieläkään lopullisesti päättänyt millaiset laatat meidän kylpyhuoneeseen tulisi. Meidän vanhassa kodissa oli tummat laatat joten olemme päättäneet että nyt laitetaan jotain vaaleaa. Vaaleassa/valkoisessa on se hyvä puoli että se on niin klassikko että siihen tuskin kyllästyy. Ajaton valinta. Siihen on niin helppo tuoda kontrastia muilla elementeillä.

Marmorikuosi on ollut mielessäni jo pitkään ja olenkin etsinyt about Turun jokaisesta liikkeestä vaihtoehtoja. Pukkilasta olen löytänyt aika kivoja, kuten tämän Electan.

kylppari.jpg

mutta malli ehkä hitusen väärä. Olen ajatellut sellaista pienempää suorakulmaista laattaa. Sellaisen löysin ATV:stä, Cifre Galatea Blanco. Tämä myös paljon huokeampi vaihtoehto, noin 29 euroa neliö. Olen nähnyt kaupoilla myös kauniita vaaleanbeigen sävyisiä laattoja marmorikuosissa, aivan ihania.

gala01.jpeg

Yhtenä vaihtoehtona on perinteinen valkoinen iso laatta. Mattapinnalla, sillä meillä ei saa olla yhtään kimallusta. Jokapaikassa ei tarvitse olla laattaa vaan pinnan voisi hyvinkin käsitellä valkoisella kosteudenkestävällä tasoitteella/maalilla.

Kalusteet ehkäpä valkoisina ja jotain mustaa tai värikästä pitää myös saada. Ihastuin kovin Svedbergin ympyränmuotoiseen Jenny-peiliin tai Style mustaan peiliin jossa led-valot.

63152-horz.jpg

Täytyy tiedustella onnistuuko sama laatta myös lattiaan. Se olisi kokonaisuutena kaunis, toisi vähän kylpylätunnelmaa tai turkkilaista Hamamia. 🙂 Olen myös kovin ihastunut taas perinteiseen 5cmx5cm lattialaattaan.

Kautta linjain haluaisin kauniit upotetut hanat ja suihkut. Dornbrachtilla on täydellisiä.

Eli kuten huomaatte, suunnitelmat ovat vielä hyvin auki, mutta tiedän kyllä mitä tyyliä haluan. Edetään hitaasti mutta varmasti, sanoi etana.

Kommentit (4)
 1. Ystäväni myy kaunista seinäkuviolaattaa, jota tilasi itselleen turkista. Sai tilata vain tietyn määrän laatta, joten jäi ylimääräistä. Jos kiinnostaa tai tiedät jotain jota kiinnostaisi niin saa jakaa! Parempaa kuvaa tulossa kokonaisesta seinäpinnasta 🙂

  http://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Design_laatta_4660343.htm?ca=2&w=1

 2. Moi mitä on turkkilainen hamami tunnelma? joo jos joku sai naurut en tiedä joten
  sivistäkää mua? : ) Marmoria kylppäriin oispa hieno, ei meidän nykyisessäkään
  ole kyllä mitään vikaa : ) Jatkaakseni edellisestä postauksestasi coco
  joku kyseli sinulta maalaus vinkkejä ja olen lukenut että maalaat tauluja,
  voisiko sinulta jopa tilata taulun? Oletko koskaan esim. myynyt niitä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *