Kylpyhuoneen suunnittelua

Coco Sweet Dreams

Elän sitä tunnetta, kun alkuun kaikki on päivänselvää, mutta kun tulee päätöksen hetki, kaikki tuntuukin täysin epäselvältä. Vaihtoehtoja on liikaakin ja se omin tyyli meinaa hukkua niihin kaikkiin tuhansiin ideoihin mitä ympäristö ja media minulle tarjoavat.

Mutta yksi asia oli päivän selvää, kun lähdin suunnittelmaan kotiani. Halusin, että makuuhuone ja iso kylpyhuone yhdistyvät saumattomasti ja tunnelma olisi mahdollisimman yleellinen, kuin hotellissa konsanaan. Tällä hetkellä on selvityksen alla voiko kylpyhuonetta ja makuuhuonetta yhdistää lasiseinälla ja ovella tai lasisella liukuovella kaikenlaisten säädösten takia. 

Talon suuret ikkunat avartuvat omapuiden suuntaan ja niin ollen myös kylpyhuoneen ikkuna, joka piirrettiin kylpyammeen eteen. Olen aina haaveillut sellaisesta ja nyt näyttää siltä, että tämä toiveeni käy toteen. Kylpyammeen värityksenkin olen jo miettinyt, se olisi betoninharmaa. 

Nyt suurena kysymysmerkkinä on kylpyhuoneen muu väritys. Käsienpesuallas tulee olemaan samaa harmaata väritystä, joten olen ajatellut laatoiksi jotakin todella yksinkertaista valkoista laattaa, joka jatkuu lattiasta seiniin, kuten tässä kuvassa.

Tunnen olevani myös vähän epämukavuusalueella, sillä en näe itse tilaa vielä edessäni, joten pintamateriaalien valinta tuntuu senkin takia melkein mahdottomalta. 

Erityisen jännittävää aikaa tämä suunnitteluvaihe!

Kuva: All Over Press

 

Kommentit

Sohvinen (Ei varmistettu) http://avecsofie.indiedays.com/

Heippa,

oli pakko kommentoida, sillä Hollannissa asuntoa etsiessäni törmäsin nimenomaan tähän trendiin, että kypyhuone on osa makuuhuonetta tai vähintään, että master bed roomin yhteydessä on kylpyhuone. Tulevassa kodissa ei ammetta ole makuuhuoneessa, mutta olisihan se ihana lisä.

Toinen asia mitä huomasin satoja asuntoja netissä katsoneena ja kymmeniä fyysisesti visitoineena oli, että keittiönkaappeja ei sijoiteta seinille niin paljoa mitä Suomessa. Keittiöt tuntuivat paljon avarammille kun kaappitila oli etsitty saarekkeista ja muisto kaapistoista :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Välillä tuntuu, että Suomessa kodit ovat toistensa kopioita... ei näe paljoakaan mitään erilaista, mitä ehkä muualla?

ps. Tuli ikävä teitä! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuulostaa älyttömän ihanalle! :D Nuo on niin sellaisia asioita ja ratkaisuja joita ihailee hotelleissa (ja Pinterestissä...) mutta ei kävisi mielessäkään tehdä niin omaan kotiin. Ja vain siksi koska sitä ei ole nähnyt muidenkaan kotona tai koska se tuntuu jotenkin "liian hienolta" omaan elämään... Joka tapauksessa, onnea remonttiin/sisustamiseen, teidän makuuhuonekylppäristä tulee varmasti todella siisti! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mikään ei voi olla liian hienoa omaan elämään. :) Kiitos paljon, onnea tarvitaan tässä projektissa. <3

saija_ (Ei varmistettu)

Tulin vain vinkkaan, jos haluat katsoa yhden version ko. tavalla tehdystä makuuhuone+kylpyhuone yhdistelmästä..intassa joh_marin tilillä on kuvia heidän rakennusprojektista. Tilillä on paljon kuvia ja joutuu ehkä vähän selaamaan taaksepäin, mutta sieltä löytyy...:) heidän rakennusprojektista ehkä pari vuotta aikaa.

Mukavaa marraskuuta ja onnea projektiin!! :) Kiva lukea näitä rakennus/sisustus juttuja!

Pippalee (Ei varmistettu)

Oi, kylppäristä ikkuna pihalle! Ihanaa.
Tuo on niin totta että pintamateriaaleja on niin vaikea valita kun koko tila on vasta paperilla. Tuskailin omissa rakennusprojekteissamme juuri sitä, miten vaikeaa on valita materiaaleja kun ei fyysisesti ole kyseisessä tilassa... miten valo yms vaikuttaa siihen. Meidän arkkitehdilta emme edes saaneet 3D-kuvia, ne olisivat auttaneet paljon. Sitten kun seinät on pystyssä ja tilassa pystyy kulkemaan fyysisesti, niin pintamateriaalien valinta on niin paljon helpompaa. Tsemppiä valintoihin! Kyllä se oma tyyli sieltä kirkastuu.

korhoanna
Kaunis arki

Ihania nämä suunnittelupostaukset! Kuulostaa niin hyvältä tämä tuleva kylpyhuoneesi :)

Kommentoi