Kylpyhuoneen suunnittelua

Elän sitä tunnetta, kun alkuun kaikki on päivänselvää, mutta kun tulee päätöksen hetki, kaikki tuntuukin täysin epäselvältä. Vaihtoehtoja on liikaakin ja se omin tyyli meinaa hukkua niihin kaikkiin tuhansiin ideoihin mitä ympäristö ja media minulle tarjoavat.

10.3527609a.jpg

Mutta yksi asia oli päivän selvää, kun lähdin suunnittelmaan kotiani. Halusin, että makuuhuone ja iso kylpyhuone yhdistyvät saumattomasti ja tunnelma olisi mahdollisimman yleellinen, kuin hotellissa konsanaan. Tällä hetkellä on selvityksen alla voiko kylpyhuonetta ja makuuhuonetta yhdistää lasiseinälla ja ovella tai lasisella liukuovella kaikenlaisten säädösten takia. 

Talon suuret ikkunat avartuvat omapuiden suuntaan ja niin ollen myös kylpyhuoneen ikkuna, joka piirrettiin kylpyammeen eteen. Olen aina haaveillut sellaisesta ja nyt näyttää siltä, että tämä toiveeni käy toteen. Kylpyammeen värityksenkin olen jo miettinyt, se olisi betoninharmaa. 

Nyt suurena kysymysmerkkinä on kylpyhuoneen muu väritys. Käsienpesuallas tulee olemaan samaa harmaata väritystä, joten olen ajatellut laatoiksi jotakin todella yksinkertaista valkoista laattaa, joka jatkuu lattiasta seiniin, kuten tässä kuvassa.

Tunnen olevani myös vähän epämukavuusalueella, sillä en näe itse tilaa vielä edessäni, joten pintamateriaalien valinta tuntuu senkin takia melkein mahdottomalta. 

Erityisen jännittävää aikaa tämä suunnitteluvaihe!

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (7)
  1. Ihania nämä suunnittelupostaukset! Kuulostaa niin hyvältä tämä tuleva kylpyhuoneesi 🙂

  2. Oi, kylppäristä ikkuna pihalle! Ihanaa.
    Tuo on niin totta että pintamateriaaleja on niin vaikea valita kun koko tila on vasta paperilla. Tuskailin omissa rakennusprojekteissamme juuri sitä, miten vaikeaa on valita materiaaleja kun ei fyysisesti ole kyseisessä tilassa… miten valo yms vaikuttaa siihen. Meidän arkkitehdilta emme edes saaneet 3D-kuvia, ne olisivat auttaneet paljon. Sitten kun seinät on pystyssä ja tilassa pystyy kulkemaan fyysisesti, niin pintamateriaalien valinta on niin paljon helpompaa. Tsemppiä valintoihin! Kyllä se oma tyyli sieltä kirkastuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *