Kylpyhuoneessa uutta ja ihanaa

Tänään on ollut ihmeellinen päivä. Aurinko paistoi hetken lukuisten sateisten päivien jälkeen ja toi valoa myös kuvaamiseen.

Niinpä päätin ottaa muutamat kuvat kylpyhuoneestani, jonne on vihdoin asennettu suihkuseinä. Sen lisäksi, että se suojaa vesiroiskeilta, niin se antaa myös näkösuojaa rimotetun lasin ansiosta.

Koko taloni lasiovet ovat Hietakarilta ja päädyin ostamaan myös suihkuseinän heiltä.

Mietin pitkään lasiseinän profiilia – olisiko se musta, valkoinen vai olisiko sitä lainkaan, jottei tilasta tulisi liian ”kirjava” sillä liukuovi on lasi ja toiselta puolen mustaa puurimotusta. Pohdinnan jälkeen valitsin tuon reed-lasin mustilla profiileilla ja hyvin se näyttää istuvan kokonaisuuteen.

Kun kyseessä on uudenkarhea talo, niin helposti kokonaisuudesta tulee kylmä ja kolkko, varsinkin jos siellä on paljon valkoista ja mustaa. Sen takia olenkin halunnut tuoda tilaan eri luonnonmateriaaleja pehmentämään sitä. Betonia, kiveä, vanhoja ruukkuja ja puuta. Aiemmassa postauksessa mainitsinkin penkin, jonka muutin niin, että otin alkuperäisen, tylsähkön pehmusteosan pois ja ruuvasin puurimoja istuintasoksi.

Minun piti maalata kokonaisuus mustaksi mutta nyt olenkin viehättynyt tuosta harmaantuneesta puusta. Hioin jokaisen puupalan, jotta siitä ei irtoa tikkuja penkille levähtäneelle.

Olen tuonut kotiini maltillisesti erilaisia esineitä, kuten isoisäni tekemän olkikorin ja isäni vanhan tennismailan. Pienet ja harkitut vanhat esineet sopivat niin kivasti uuteen taloon tai muuten melko moderniin sisustukseen.

Penkin ylle porasin myös PopÅ:lta saamani vaaterekin*, jonka paikkaa mietin useamman viikon.

Tarina kertoo, että alunperin asensin sitä makuuhuoneen kattoon mutta eihän kipsilevyssä mikään pysy. Onneksi luovuin ajatuksesta ja tajusin olla vahingoittamatta kattoa sen enempää joten asensin tankosysteemin suosiolla kylpyhuoneen puiseen kattoon. Nyt siihen saa kätevästi pyyhkeet, kylpytakin tai vaikkapa poikaystävän kauluspaidat siistiin riviin.

*vaaterekki saatu

Saan usein instagramin kautta kyselyä mistä mikäkin tuote on niin voisin listata tähän vielä muutamat:

Kylpypyyhkeet ovat H&M Home:sta, kivinen pieni kulho MUUBS (Stockmann). Betonikuutio Plantagenista ja kiinteä suihkuseinä Hietakarin Forma. Kattoon kiinnitettävä tanko Pop Å. Kylpyammeen puinen taso Clas Ohlson. Ja penkki tietysti itse tuunaama.

Jään pohtimaan sopisiko tilaan vielä jokin ihana matto, palataan siihen ehkä tulevaisuudessa. Ideoita otan ilolla vastaan. Nyt kylpyyn!

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. annakoskinen
    30.12.2020, 12:24

    Tuo näyttää hyvältä! Toivon, että minulla olisi tällainen kylpyhuone 😍

    https://www.matchoffice.fi/

  2. Niin kaunista ja yksilöllistä. Oikein silmät lepäävät.

    1. Ihana kuulla, kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *