Kylpyhuonesuunnitelmia

kylpyhuone_Henna.jpg

Ensi viikosta alkaen aloitan juttusarjan, jossa seurataan kerran viikossa taloni edistymistä. Siellä aletaan laittamaan paikkoja umpeen, eli villoja, koolauksia, lattiavaluja on nyt työlistalla.

Minulta toivottiin suunnitelmia kylpyhuoneesta ja jos nyt ihan totta puhutaan, en ole yhtään varma mitä valitsen. Alkuperäinen suunnitelma oli, että valitsen edullisen mattavalkoiset 5×5 laatat ja niihin tulisi särmikkäät tummat saumat. Tätä kokonaisuutta tulisi maustamaan harmaa kylpyamme ja samanvärinen käsienpesuallas.

E7B961A2-C61D-495C-8743-B1209268726D.jpeg

Käsienpesualtaan puoleiselle seinälle olen kaavaillut seiniin upotettavia peilikaappeja koko seinän matkalta tai seiniin upotettuja avohyllyjä. Tämä ideani tuskin menee läpi urakkasopimuksessa, joten jos vaan löydän tekijän niin tämä ideani menee toteutukseen.

A6B23CB4-6F91-4AAF-BFA0-739F1E75166E.jpeg

Puhuin myös mieltymyksestäni tummiin sävyihin ja nyt olen ihan kahden vaiheilla valitsenko sittenkin betoninharmaat laatat. Toisaalta olisi aina parempi pysyä siinä alkuperäisessä suunnitelmassa – se on yleensä aina se oikein.

Mitä mieltä te olette? Tumma kylpyhuone vaiko vaalea?

Kommentit (7)
  1. Vaihtaisin oman valkoisen kylppärin heti jos voisin! Talo rakennettiin 4 vuotta sitten ja valintaähky oli niin uuvuttava, etten enää jaksanut tehdä valintoja ja niinpä valitsin valkoisen. Se oli suuri virhe! Onneksi ammeen musta etupaneli tuo edes jotain särmää tilaan.

  2. Sanoisin, että vaalea kylppäri. Itsekin pidän tällä hetkellä tummasta, mutta jos haluat valita sellaisen sävymaailman, johon et kyllästy, valitse vaalea 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *