Kysy, niin minähän vastaan!

D7F6804B-AF31-4C13-8676-D2789CCE6D3E.jpeg

Hyvää iltaa!

Kylpyamme on nyt testattu ja olipas rentouttavaa. Suuri suositus muuten tuolle Kiehl’sin suihku -ja kylpysaippualle. Parasta on tuotteen tuoksu!

Instagramissa on pyörinyt jo tovin se kysymysgalluppi. Ajattelin, että nyt olisi taas hyvä hetki tehdä perinteinen kysy minulta -postaus. Kysy mitä vaan maan ja taivaan väliltä, vastaan parhaani mukaan jokaiseen kysymykseen.

E9846076-5469-498F-B644-E4321F2CE211.jpeg

Ask me something!

Kommentit (11)
  1. Kiitokset ihanasta blogista! Olisiko sinulla vinkkejä ajattoman vaatekaapin kokoamiseen – mitkä vaatekappaleet toimivat mielestäsi parhaiten vuodesta toiseen menemättä pois muodista?

  2. Hei,

    Tulen aina uudestaan ja uudestaan blogiisi ja olen lukenut sitä aina Turun kaupunkikerrostalo-ajoista. Olen aina ihaillut blogisi visuaalisuutta ja tyylitajuasi. Monen blogin lukemisen olen lopettanut, mutta tänne palaan aina.

    Minua kiinnostaa tyylitajusi syntyminen ja se mistä kiinnostuksesi sisustamista kohtaan on syntynyt? Oliko lapsuudenkotisi hyvin sisustettu, eli oletko perinyt tyylitajusi äidinmaidossa vai oletko täysin itseoppinut? Omalla kohdalla voin sanoa, että sisustustyylini on hyvin paljon saanut vaikutteita omalta äidiltäni.

    Kiitos kauniista blogista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *