Kysyit, minä vastaan

Minkä kokoinen sun talo on?

Taloni on 101 neliötä.

Muutatko yksin?

Muutan lasteni kanssa.

Mitä tulevaisuuden haaveita sinulla on?

Haaveena on olla vain onnellinen ja toteuttaa itseäni taiteen kautta. Kauempana tulevaisuutta haaveilen myös siitä, että asuisin joskus ulkomailla tai että ostaisimme isosiskoni kanssa kesäpaikan – ehkä viinitilan, jossa olisi myös taidegalleria/työpaja. A girl can dream!

Onko sinulla julkisia kansioita Pinterestissä ja jos on, mikä on nimimerkkisi?

Joo on! coco sweet dreams

115AD460-87F1-44E3-94AD-8C09EF92D94C.jpeg

Kuinka pitkä olet? Kuinka usein käyt kampaajalla?

Olen 161 cm pitkä ja käyn ehkä kerran vuodessa kampaajalla. Saatan itse leikata hiukseni ja muutenkin (varsinkin nyt) hiuksissani on melko boheemi meininki. Olen kyllä varaamassa itselleni seuraavaa kampaaja-aikaa, viimeistään muuton jälkeen. 

Keittiösi tulee siis Ikeasta. Kiinnostaisi kovasti millä ovilla ja millaisilla vetimillä? Entäpä työtaso? 🙂

Teen tästä erikseen postauksen. Ovet ovat valkoiset mattapintaiset (se oli ehdoton vaatimukseni) Metod-sarjaa. Työtasoksi otin budjettisyistä mattapintaisen valkoisen laminaattitason, se on yllättävän kaunis. Jossain vaiheessa varmaan vaihdan sen johonkin vaaleaan kivitasoon. Vetimiä en vielä ostanut, en tiedä vielä mitkä olisivat hyvät ja ehkä ostan ne vielä muualta, kun kauniit sattuvat kohdalle.

BC47AC81-E161-417A-9E93-AA7ACD475113.jpeg

 

Kuka talosi valmistaa, ja oletko valinnut ns. avaimet käteen paketin? Käsittääkseni uusi kotisi on toteutettu talopakettina, oletko ollut tyytyväinen materiaalivaihtoehtojen määrään? Onko talopakettisi räätälöity vai valmis malli? Olisiko mahdollista kuulla myös jotain hintahaarukkaa, mitä talo tulee kustantamaan?

Taloni valmisti Designtalo ja se on itse räätälöimäni talo, mutta vaikutteita on otettu heidän Pala-mallistostaan ja tulevaisuudessa taloa voidaan vaikkapa laajentaa, jos on tarvetta. Olin kahden vaiheilla toteuttaa jotain siistiä myös Minitalon kanssa, mutta aikataulu ei mennyt ihan nappiin.

Kaikki muut tulivat Designtalon kautta, paitsi keittiö, kodinkoneet, laatat, lattia ja maanrakennustyöt. Olisin ottanut myös laatat Designtalolta, mutta heidän perusvalikoima ei paljoakaan sytyttänyt. Palkkasin myös rakennusmestarin, joka toimi myös pääsuunnittelijana.

Ja muuten vaan kiinnostaa, millä alalla olet töissä?

Työskentelen energia-alalla ja sitten minulla on oma yritys, jonka kautta teen omia pieniä projekteja vapaa-ajalla.

Miltä lempivuodenaikasi näyttää, tuntuu, tuoksuu ja kuulostaa?

En osaa päättää olisiko se kevät vai tunnelmallinen syksy. Juuri nyt fiilistelen raikkaita syysaamuja näiden helteiden jälkeen, lintujen laulua ja rauhallisuutta. Lämpimiä kesäiltoja ja öitä ei tosin voita mikään.

C5FE03E1-5F5D-4DE5-A06D-8D3773216209.jpeg

Kerro yksi kiva muisto, hetki tai tapahtuma, mikä liittyy juuri tuohon vuodenaikaan.

Tänä kesänä on ollut monta ihanaa kesäiltaa ja yötä. Eräs hauska ja kovin erilainen ilta oli, kun olin yhden artistin aveccina festareilla ja pääsin näkemään millaista se työ lähietäisyydeltä näyttää backstagella ja keikkabussissa.

Millainen on sinun unelmien vapaapäivä?

Nautin tosi paljon siitä, että koko perhe kokoontuu vain syömään musiikin soidessa taustalla. Olen aika perhekeskeinen. Toisena rakastan myös sellaisia spontaaneja viikonloppureissuja vaikka toiseen maahan.  

Mikä on lempivuodenaika ja miksi?

Rakastan kaikkia neljää vuodenaikaa mitä meillä on ja innostun aina seuraavan lähestyessä siitä uudesta. Ehkäpä rakastan kuitenkin eniten syksyä, sen tuomaa uuden ajan tuntua ja kesän jälkeisestä rauhoittumista.  

Oletko asunut aina Turussa?

Olen kotoisin pienestä kylästä läheltä Turkua, olen asunut siis siellä ja sitten Turussa.

Onko sinulla muita sisaruksia kuin isosiskosi? 

Minulla on minua neljä vuotta vanhempi isosisko, joka on minulle todella läheinen. Minulla on myös serkkupoikia, jotka ovat minulle kuin pikkuveljiä.

Hei, minkälainen koulutus sinulla on?

Minulla on sihteerin ammattitutkinto. Markkinointiassistentin tutkinto ja suunnitteluassistentin tutkinto. Olen enimmäkseen lukion jälkeen ollut työelämässä ja siinä samassa opiskellut. Olen eniten nauttinut aina vain töiden tekemisestä.

C5839551-DF1A-4323-9810-AACC78486657.jpeg

 

Oletko kertaakaan seurustellut tai deittaillut vakavammin erosi jälkeen? Pari kertaa olen deittallut vähän vakavammin, tosin en edes osaa deittailla mitenkään kevyesti. En ole ehkä mikään helpoin tapaus, onhan meissä kaikissa virheitä. Olen varsin mustavalkoinen mitä ihmissuhteisiin tulee ja vaativainen. Olen myös todella kärsimätön, äärimäisen herkkä ja heitän hanskat helposti tiskiin. Nykyinen deittailukulttuuri on tosi pinnallista tai siltä se vaikuttaa. En ymmärrä mikä on sen kaiken ”sekoilun” ydin? Kaipaan tunneyhteyttä, syvällistä kumppanuutta ja vähän hulluuttakin.

Miten olet jaksanut viime vuosina ja kuukausina? Paljon paremmin mitä vuonna 2016! Olen paljon eheämpi ja tiedän paremmin mitä haluan ja mitä en. Mikä on minulle hyväksi ja mikä ei. Olen myös enemmän oma itseni ja nautin omasta seurastani hyvin paljon. Osaan katsoa itseäni ihaillen virheitteni kera. 

9394757C-0BC8-422F-9125-808C45BFEF44.jpeg

 

Minua kiinnostaa tyylitajusi syntyminen ja se mistä kiinnostuksesi sisustamista kohtaan on syntynyt? Oliko lapsuudenkotisi hyvin sisustettu, eli oletko perinyt tyylitajusi äidinmaidossa vai oletko täysin itseoppinut? 

Tämä onkin hyvä kysymys, enkä ole tätä aiemmin pohtinut sen kummemmin. Minun lapsuudenkoti on ja on ollut aina melkoisen boheemi ja vanhempani ovat molemmat todella rentoja, olen siis saanut aina vapaat kädet toteuttaa itseäni, mutta heiltä sen suurempaa kiinnostusta sisustamiseen en ole saanut. Taiteellisuus sen sijaan on siirtynyt heiltä myös minuun. Molemmat, varsinkin äitini maalaa tauluja. 

Sisustaminen on siis yksinomaan oma kiinnostukseni kohde ja josta olen jo pikkulapsesta saakka ollut innostunut. Piirtelin jo silloin paperille taloja ja niiden sisustuksia, minusta piti tulla alunperin arkkitehti tai mainostoimiston bosslady. Nythän olen oman yritykseni bosslady.

Tapasin ennen blogimaailmaa Charin ja Sofién yhden sisustusyhteisön kautta ja tunnemme siis toisemme jo ennen blogeja. Muistan, että Char kannusti minua aikoinaan aloittamaan oman blogini ja se tie veikin sitten mennessään.

1273C705-F722-4B54-AA4D-7877B49226EE.jpeg

 

Olisiko sinulla vinkkejä ajattoman vaatekaapin kokoamiseen – mitkä vaatekappaleet toimivat mielestäsi parhaiten vuodesta toiseen menemättä pois muodista?

Voisin pukeutua päivittäin farkkuihin ja väljään valkoiseen kauluspaitaan. Klassiset mustat ja siniset farkut. Kasa laadukkaita kauluspaitoja ja pari kukkamekkoa, niillä pärjää jo pitkälle. Valkoiset tennarit, mustat nilkkurit, avokkaat ja maiharit – näillä kengillä pärjää vuodesta toiseen mainiosti ja niitä on kiva yhdistellä näiden edellä mainittujen vaatteiden kanssa.

 

Suuret kiitokset kaikille kysymyksistä, näihin oli ilo vastailla!

 

Kommentit (7)
  1. Hei, Olen itse pohtinut Minitalon rakentamista yksin. Vaikuttiko sinulla päätöksentekoon muu kuin aikataulu? Olisi myös mielenkiintoista kuulla sinun plussat ja miinukset Minitalosta!

  2. Kiitos rehellisistä vastauksista! Tämä oli kiva postaus, päästit meidät lukijat vähän lähemmäs itseäsi 🙂 Tykkään paljon sun tyylistä (erityisesti vaate) ja sitä ettei blogisi ole liian henkilökohtainen vaan tuot esille ’pinnalliset’ kauniit asiat 🙂

    -M-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *