Laattaa

Coco Sweet Dreams

Tukholman reissulta inspiroituneena olen suunnitellut meidän pikkuvessoihin jotain samaa tunnelmaa, vaikka vielä ei ole varmaa laitetaanko me molemmat vessat uusiksi. Nykyiset ovat ihan hyvässä kunnossa, mutta enpäs voinut olla suunnittelematta.

Surffailin Laattapisteen sivuilla ja löysin kivan sarjan heiltä - Art. Molemmat laatat ovat siis tätä sarjaa ja kovin ovat kivoja. Toimisi noin yhdessä - tiiliä seinään ja mustavalkoista lattiaan. Sopivat mielestäni myös 70-luvun talon henkeen kivasti.

Kylpyhuone ja sauna laitetaan kokonaan uusiksi, sinne olen ajatellut jotain kaunista marmorikuvioista isoa laattaa. Haluan sellainen yhtenäisen spa-henkisen tilan ja marmoripinta on mun mielestä jo aika klassikko ja se näyttää aina niin yleelliseltä. Tähänkin olen jo löytänyt aika helmen vaihtoehdon - Villeroy&Bochin New Tradition. Eritysesti tämä.

Nyt pitää vielä vakuuttaa mun mies noista loistavista ideoista! :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä 70-luvun alussa rakennettu rivariasunto ja yritimme kovasti remontoidessamme saada sitä ihan oikeaa seitkytluku-fiilistä juuri materiaalivalinnoilla. Ja kuinka ollakaan: wc:mme lattia on juuri tuota ko. Laattapisteen laattaa! Naapurilla jäljellä vielä alkuperäinen versio ja siellä sama kuvio sinivalkoisena, niin että jäljillä olet...

Akka (Ei varmistettu)

Mulla on unelmissa juurikin yksi 70-luvun talo. Eilen kävimme katsomassa ja menetin sydämeni paikalle, vaikka kovasti remonttia vaatisikin. Ja haaveena nuo samaiset laatat sekä seinään että lattiaan! Että hyvältä vaikuttaa suunnitelmasi minunkin mielestä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, voi vitsi. Hauska kuulla!

Akka, Onnea talonetsintään. Meillä kävi niin että toi tuli tosi yllättäen vastaan ja yht´äkkiä oltiinkin jo kauppoja tekemässä. Kannattaa muuten käydä perusjutut läpi rakennustarkastajan kanssa, salaojat ja katto ehkä tärkeimmät.

Mrs A (Ei varmistettu)

Hei! Hauskaa - meillä on ihan sama lattialaatta mietinnässä vessaan ja kylpyhuoneeseen 50-luvun kivitaloon, jota parhaillaan rempataan kokonaisuudessaan. Samaa (tai ainakin ihan saman näköistä) laattaa saa muuten myös Bauhausista n. 10 eur/m2 edullisemmalla hinnalla. Seiniin meille tulee ihan perus kiiltävää valkoista laattaa. Spa/Saunaosastolle meille tulee iso vähän "ruosteinen" musta-ruskea lattialaatta ja seinään isompi valkoinen leikattu laatta. Ja saunasta tulee savusaunamaisen musta. Keittiöön ehkä valkoista perinteistä "metrolaattaa" tiililadonnalla modernissa bistrohengessä. Tsemppiä urakkaanne! Odottelen innolla lisää sisustus- ja remppa-aiheisia postauksia :-)

Jatta (Ei varmistettu)

Hyviä valintoja nuo kaikki ja varmasti miellyttää silmää vielä aikojenkin kuluttua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Me teetettiin kylpyhuoneremontti viime kesänä ja laattana on Laattapisteen Blown-sarjaa. Se on todella kaunis laatta, jossa pinta on sellainen eläväinen, hieman rosoinen. Lisäksi värit on tosi kauniit, beigeä, ruskeaa ja harmaata. Nettisivujen kuvat on hieman huonot, kannatta mennä ihan paikan päälle katsomaan :)

ee (Ei varmistettu)

Ui vitsi, kiitos tästä postauksesta, löysin just mun tulevaisuuden kodin kylpyhuoneen mallin :D Rakastan sun blogia, sulla on niin nättejä kuvia ja tosi samanlainen tyyli kun mulla (sisustuksen suhteen)! Ehdottomasti yks mun lempi blogeista! :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Me laitettiin veskin lattiaan juurikin tota Laattapisteen mustavalkoista, ja oon siihen sydänjuuriani myöten rakastunut. :)

Ja vinkki: kaakelikeskuksessa on hurmaava valkoinen tiililaatta. Jopa sisustusohjelma Innossa laitettiin sitä, vaikka he yleensä käyttävätkin ohjelmassa Laattapisteen laattoja. Mut se on niin herkku! Voin koittaa katsoa sulle kuvan siitä... Me laitettiin sitä keittiön välitilaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

No jaa, enpä löytänyt siitä hyvää kuvaa. Mut oikeesti se on ihku. :) Aaltoilee sillain kivasti. Ehkä tosta pystyy vähän tiiraamaan:

http://valkoinentalosininenovi.blogspot.fi/2012/05/me-kans.html

Kommentoi