Laattaa

kuva8.jpg

Tukholman reissulta inspiroituneena olen suunnitellut meidän pikkuvessoihin jotain samaa tunnelmaa, vaikka vielä ei ole varmaa laitetaanko me molemmat vessat uusiksi. Nykyiset ovat ihan hyvässä kunnossa, mutta enpäs voinut olla suunnittelematta.

Surffailin Laattapisteen sivuilla ja löysin kivan sarjan heiltä – Art. Molemmat laatat ovat siis tätä sarjaa ja kovin ovat kivoja. Toimisi noin yhdessä – tiiliä seinään ja mustavalkoista lattiaan. Sopivat mielestäni myös 70-luvun talon henkeen kivasti.

Kylpyhuone ja sauna laitetaan kokonaan uusiksi, sinne olen ajatellut jotain kaunista marmorikuvioista isoa laattaa. Haluan sellainen yhtenäisen spa-henkisen tilan ja marmoripinta on mun mielestä jo aika klassikko ja se näyttää aina niin yleelliseltä. Tähänkin olen jo löytänyt aika helmen vaihtoehdon – Villeroy&Bochin New Tradition. Eritysesti tämä.

Nyt pitää vielä vakuuttaa mun mies noista loistavista ideoista! 🙂

Kommentit (9)
  1. No jaa, enpä löytänyt siitä hyvää kuvaa. Mut oikeesti se on ihku. 🙂 Aaltoilee sillain kivasti. Ehkä tosta pystyy vähän tiiraamaan:

    http://valkoinentalosininenovi.blogspot.fi/2012/05/me-kans.html

  2. Me laitettiin veskin lattiaan juurikin tota Laattapisteen mustavalkoista, ja oon siihen sydänjuuriani myöten rakastunut. 🙂

    Ja vinkki: kaakelikeskuksessa on hurmaava valkoinen tiililaatta. Jopa sisustusohjelma Innossa laitettiin sitä, vaikka he yleensä käyttävätkin ohjelmassa Laattapisteen laattoja. Mut se on niin herkku! Voin koittaa katsoa sulle kuvan siitä… Me laitettiin sitä keittiön välitilaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *