Lähi-idästä moi vaan!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Niin kuin Thaimaassa myös täällä Libanonissa olen tirauttanut pari kyyneltä, sillä molemmat mestat ovat olleet niin uskomattomia.

Lähdin tosiaan aika extempore pienelle minilomalle viettämään juhannusta. Osa lukijoistakin varmasti muistaakin hyvän ystäväni Josen; hän on monesti pyytänyt vierailemaan kotimaassaan. Nyt minulla oli sopivasti vapaata ja löysin edulliset lennot Libanoniin. Yks kaks istuin jo lentokoneessa nokka kohti Beirutin lentokenttää.

Libanon on suhteellisen lähellä, lentotunteja kertyi yhteensä vain noin viisi.

Ennakkoluulot maasta olivat melkoiset mutta tämähän on ihan huikea maa, rento ennen kaikkea! Naiset ovat superkauniita ja kaikki miehet näyttävät Joselta. Libanon tai tarkemmin Beirut on Lähi-idän paratiisi, jonne tulee juhlimaan lähinnä jengi arabimaista rennon ilmapiirin takia. Pieni kylä Batroun jossa olen on turvallinen mesta lomailla, no worries mama! 

Olen niin kiitollinen ja onnekas kaikesta, kuten vaikka näistä auringonlaskuista, rannoista, uusista ystävistä, juhlista, shishasta, Josen perheen takapihan puutarhasta. Kaupungin valoista, jännittävästä liikenteestä, kirkkaasta merestä ja niin.

Menkää ja matkustakaa! Terveisiä Suomeen, viettäkää ihana Juhannus!

Kommentit (12)
  1. Rannikko ihan saman näköinen kuin Akko ja Rosh-ha-Niqra Israelin pohjoisosassa. Mieluummin sinne.

  2. Kaunis maa ja ihmiset. Rauha on kuitenkin näennäistä. Ei suositeltava kohde Syyrian tilanteen takia.

    http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=341697&nodeid=17379&contentlan=1&culture=fi-FI

    1. Mun mielestä ihan hyvin voi matkustaa kunhan pitää järjen mukana. Toki on hyvä tuntea paikallinen, minut haettiin ja vietiin suoraan kentältä kentälle. Tietyt alueet saattavat olla levottomia ja niitä kannattaa välttää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *