Lämpimät leivät

image.jpg

image.jpg

En ole syönyt leipää naismuistiin, mutta tänään innostuin lämpimistä leivistä, ostin joskus aikojen alussa miehelleni toasterin ja se lämpesi tänään iltasella. Välissä oli muuten mozzarellaa, tomaattia, pestokastiketta ja persiljaa.

Olen vähentänyt kaikenlaisia ”turhia” ruoka-aineita ruokavaliostani, kuten vaalean leivän ja erityisesti ne prosessoidut tehdasleivät, jotka maistuvat ihan pehmeältä pahvilta. Olen silti sitä mieltä, ettei ihmisen tarvi ihan totaalikieltäytyä oikeastaan mistään. Elän syödäkseni ja rakastan herkuttelupäiviä, niihin päiviin ei kuulu hyvyyksien ahmiminen, vaan laadukkaiden herkkujen syöminen kohtuudella. Nautiskella hyvin, lopettaa se sopivaan hetkeen ja vaikka ulkoilla päälle – niin herkut ja terveys kulkevat mielestäni hyvin balanssissa.

Kepeää viikkoa ihanat! 

Kommentit (5)
  1. Itsellenikin naismuisti olisi jo tämä muutaman kuukauden aikajänne, mikäli puhuttaisiin leivän syömisestä. Itse syön leipää niin paljon, että tuo aika olisi lähellä ikuisuutta omalla mittapuullani 😀 haluasinkin kysyä, mitä syöt leivän tilalta? Koitan keksiä uusia vaihtoehtoja leivälle aamu- ja iltapalalla, mutta leipä vaan on niin helppo!

    1. Hehe, mun logiikka on välillä vähän näin. Behind the blue eyes jne. :))

      mä olen tosi huono aamupalojen kanssa, usein syön jotain vasta aamulla töissä. Yleensä duunipaikan jääkaapissa mulla on purkki soijajugurttia, siihen lisään hedelmiä (kiiviä ja banaania useimmiten). Iltaisin kotona on helpompi tehdä erilaisia ruokia … Munakkaita esim. Tomaatti, avokado, korianteri -sekoitus on myös usein mun iltapalalistalla, kastikkeeksi oliiviöljyä, mustapippuria ja suolaa ripaus.

  2. Ok – en tiennytkään että ”naismuistilla” viitataan muutaman kuukauden aikajänteeseen (vrt. miesmuistiin). Mutta hyvä selvisi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *