Lämpöä kaupunkikotiin

Eräänä lämpimänä kesäiltana olin pikkuapurini kanssa sisustamassa ja kuvaamassa erästä ihanaa kaupunkikotia, joka kaipasi ylleen vähän lämpimiä sävyjä ja näin heti, että konjakinväri sopii tähän vaaleaan kotiin täydellisesti!

Pikkuapurini rakastaa olla mukana kuvauksissa ja me mietitään usein yhdessä miten tyyny olisi hyvä sijoittaa, mikä kuvakulma olisi hyvä ja kaikenlaista sellaista.

Valitettavasti jätin kotiin laajemman linssin, joten en saanut kuvattua tätä erikoista ja uniikkia pientä kylppäriä kovin hyvin. Tälläiseen kotiin jossa on monta tasoa, kulmia ja muotoja sopii hyvin mahdollisimman yksinkertaiset pinnat. Kylppäri oli tehty lattiasta seinään mikrosementillä.

Keittiö on musta ja se kaipasi lämpimiä sävyjä ja puuta. Wieniläistuolit rikkovat graafisuutta ja tekevät ruokailutilasta kodikkaan. Terrakottaruukut toimivat hyvin juuri tälläisessä ympäristössä ja antavat väripilkkuja kokonaisuuteen.

Punainen lanka yksityiskohdissa on tuo konjakinväri. Samettityynyt ja taljat antavat pehmeyttä ja mukavuutta.

Vanhojen kivitalojen parhaimpia puolia on korkea huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat, miksi uudiskohteisiin ei enää rakenneta näitä, kysyn vaan!

Alakertaan mentiin valkoisia portaita pitkin ja levolliset unet maistuvat varmasti tässä kerroksessa. Pukeutumistila on eroteltu lasisilla liukuovilla, se tekee makuuhuoneesta ylellisen.

Vaihdoin mustat samettiverhot harmaisiin pimennysverhoihin, jotka olivat paljon paremmat. Pimeästä huoneesta tuli heti raikkaampi mutta pimentävien verhojen myötä siitä saa hämärän.

Täälläkin kellarikerroksessa tuo lämmin ruskea toistuu yksityiskohdissa. Iso kori on Ikeasta ja ihastuin siihen heti ensinäkemältä kaupassa. Kori on omiaan makuuhuoneeseen, siihen voi heittää päiväpeiton ja koristetyynyt, kun nukutaan. Huomaa myös kuparinväriset henkarit.

Tämä koti on muuten Airbnb -kohde, mikäli Turku weekend kiinnostaa. Sijainti on asunnon lisäksi täydellinen!

koti sisustus
Kommentit (7)
  1. Hei, minkä merkkinen tuo ihana mokkanahkainen laukku on joka on näkynyt niin monessa kuvassa jo vuosien ajan?

    1. Moikka! Se on Opening Ceremonyn 🙂 Olen tilannut sen jostain nettikaupasta aikoinaan. 🙂

  2. Mistä tuo maljakko on? Kaunis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *