Lastenhuoneen yksityiskohtia

Coco Sweet Dreams

Tällä kertaa en esittele lasteni huoneita, vaan muutamia koneelle unohtuneita kuvia Less Is More:n kohteesta viime vuodelta. Nappasin syksyllä näitä kuvia teidän lukijoiden iloksi, heidän kaikki stailauskohteet/myyntikohteet ovat olleet täynnä inspiraatiota ja makumme menee täysin yksiin.

Lastenhuoneesta löytyi monta supersuloista yksityiskohtaa:

Mielestäni lastenhuoneiden (erityisesti pojan huoneen) sisustaminen on äärimäisen haastavaa, vaikka toisin voisi luulla? Itse ainakin menen helposti siihen, että teen huoneesta liian pelkistetyn ja itseni näköisen. Toisaalta olen sitä mieltä, että kun huoneesta löytyy jo ne lukuisat lelut/taulut/piirustukset niin pohjavärit ja huonekalut on parempi pitää neutraaleina ja ajattomina.

Voisin viikonloppuna ottaa tehtäväkseni napsia pojun huoneesta tilannekuvaa - siellä on jo iso uusi sänky. Pieni mieheni. ♥

Kaipaatteko te jotain sisustusvinkkiä/inspistä lastenhuoneeseen?

/decoration ideas for kids rooms...

 

Kommentit

Katja1982 (Ei varmistettu)

Heippa! Olenkohan koskaan jättänyt kommenttia tänne.. en muista. Mutta olen lukenut blogiasi tosi pitkään. Haluaisinkin kiittää siitä! Sinulla on kauniit kuvat, niistä saa aina paljon inspiraatiota! Tyylisi on ihana!
Me ollaan muuttamassa uuteen kotiin, joten kaikki lastenhuoneen sisustukseen liittyvät postaukset ovat tervetulleita! Ihania pääsiäispyhiä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa sinna ja suuri kiitos kiitoksista! <3 jepsis, mä voisin tehdä jotain tyylipostausta molempien lasten huoneista... Mahdollisimman pian. :)

Paljon paljon onnea uuteen kotiin!

Saros (Ei varmistettu)

Mistä oot onnistunut nappaamaan valkoisen kånkenin? :) Itselläni on viininpunainen ja ehkä toinen vielä hankinnassa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Nämä kuvat eivät valitettavasti ole meiltä, vaan kuten tekstissäkin mainitsin olen ottanut nämä kuvat yhdestä Less Is More -yrityksen kohteesta. En siis valitettavasti osaa sanoa mistä reppu on ostettu, se on kyllä tosi suloinen! Voin kyllä ottaa selvää. :)

Kommentoi