Lastenhuoneen yksityiskohtia

Tällä kertaa en esittele lasteni huoneita, vaan muutamia koneelle unohtuneita kuvia Less Is More:n kohteesta viime vuodelta. Nappasin syksyllä näitä kuvia teidän lukijoiden iloksi, heidän kaikki stailauskohteet/myyntikohteet ovat olleet täynnä inspiraatiota ja makumme menee täysin yksiin.

Lastenhuoneesta löytyi monta supersuloista yksityiskohtaa:

P1018994.JPG

P1018990.JPG

P1018996-horz.jpg

P1018993-tile.jpg

P1018992.JPG

P1018991-horz.jpg

Mielestäni lastenhuoneiden (erityisesti pojan huoneen) sisustaminen on äärimäisen haastavaa, vaikka toisin voisi luulla? Itse ainakin menen helposti siihen, että teen huoneesta liian pelkistetyn ja itseni näköisen. Toisaalta olen sitä mieltä, että kun huoneesta löytyy jo ne lukuisat lelut/taulut/piirustukset niin pohjavärit ja huonekalut on parempi pitää neutraaleina ja ajattomina.

Voisin viikonloppuna ottaa tehtäväkseni napsia pojun huoneesta tilannekuvaa – siellä on jo iso uusi sänky. Pieni mieheni.

Kaipaatteko te jotain sisustusvinkkiä/inspistä lastenhuoneeseen?

/decoration ideas for kids rooms

 

Kommentit (4)
 1. Mistä oot onnistunut nappaamaan valkoisen kånkenin? 🙂 Itselläni on viininpunainen ja ehkä toinen vielä hankinnassa 🙂

  1. Nämä kuvat eivät valitettavasti ole meiltä, vaan kuten tekstissäkin mainitsin olen ottanut nämä kuvat yhdestä Less Is More -yrityksen kohteesta. En siis valitettavasti osaa sanoa mistä reppu on ostettu, se on kyllä tosi suloinen! Voin kyllä ottaa selvää. 🙂

 2. Heippa! Olenkohan koskaan jättänyt kommenttia tänne.. en muista. Mutta olen lukenut blogiasi tosi pitkään. Haluaisinkin kiittää siitä! Sinulla on kauniit kuvat, niistä saa aina paljon inspiraatiota! Tyylisi on ihana!
  Me ollaan muuttamassa uuteen kotiin, joten kaikki lastenhuoneen sisustukseen liittyvät postaukset ovat tervetulleita! Ihania pääsiäispyhiä!

  1. Heippa sinna ja suuri kiitos kiitoksista! <3 jepsis, mä voisin tehdä jotain tyylipostausta molempien lasten huoneista… Mahdollisimman pian. 🙂

   Paljon paljon onnea uuteen kotiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *