Lempeä lauantai

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Hyvää iltaa! 

Ihanan hidas lauantaipäivä. Olin eilen railakkaissa kesäjuhlissa ja tänään olen vain chillaillut lempivaatteissani lasten kanssa. Käytiin katsomassa paloautoja, oltiin poniajelulla ja syötiin lettuja yllin kyllin. 

Joskus on vaan ihana höllätä ja relata. Päättää jo aamusta, että tänään ei sitten tehdä mitään. On myös ehdotonta saada olla hetkiä yksin. Olla tekemättä mitään. Ehkä yksi elämän tärkeimmistä asioista on osata olla itsensä kanssa. Jotta pärjää muiden kanssa ja että oikeasti pystyy olemaan myös yksin.

Olen joskus aiemmin kirjoittanut bloggaajana siitä, että miten tärkeää on elää ja katsoa asioita ilman mitään kameraa siinä välissä. Tässä ajassa monet kauniit asiat saattavat unohtua tai jäädä kokematta, kun on tärkeämpää ojennella nättiä muotidrinkkiä kohti horisonttia kännykkä toisessa kädessä haparoiden kuvaten. Hassua. Entä oletko pitkään aikaan kuunnellut pelkkää hiljaisuutta? Se se vasta on ihanaa, tiedän. 

Niin sitä vaan, että nättejä drinkkejä ja yksinäisyyttä sopivassa suhteessa tuumii hän. 

Loistavaa yötä!

x

/dress from H&M, t-shirt from Calvin Klein, shoes from Isabel Marant, watch from Skagen.

 

 

Kommentit (2)
  1. Heippa! Asiasta kolmanteen, mutta ihailen aina siistiä kotiasi, ei paperipinoja pientä sälää missään. Voisit tehdä postauksen siivousjärjestyksestäsi. Miten itse onnistun, kun olen tällainen huithapeli luonteeltani. Kuljetko koko ajan rätti kädessäsi vai ootko vaan parempi siivoamaan kun minä 🙂

    1. Ehkä mä olen vain hyvä rajaamaan sotkut pois kuvista. 🙂 Mä voisin tehdä tästä ihan oman postauksen jossa kerron lisää. Mäkin olen enemmän huithapeli, kuin puunaajaa. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *