Lempikaupan ale

Coco Sweet Dreams

Halusin vinkata teille, että lempikaupassani Sisustuksen Koodissa on 2.2.13 saakka alekampanja. Kaikista tuotteista -20% alennusta. Tilasin meidän tytölle sen yhden iiihhanan tapetin josta olen hihkunut jo pitkään. Meidän kodin värikkäin ja suloisen huone. Poju huomautti että hänelle pitää sit piirtää seinän kokoinen Salama Mc Queen -auto. Oh no. 

Kuvat viime kesältä, voi että. On vähän ikävä ruskettuneita sääriä ja keveitä asuja.

Nyt laskiaispullaa, hyvää iltapäivää!

Kommentit

Valentine

Todellakin ihana ale. Kävin tänään ostamassa keittiöön kattolampun ja pientä tilpehööriä kotiin. Tuolta voisi kyllä kotiuttaa vaikka mitä. :)

 

Hertta
Lilou's Crush

Oiiii kun on liian pitkä matka!!! Ja ihana kesäcoco <3

Mona
www.monasdailystyle.com

Todellakin ihana kesäcoco <3 :)

Anniannianni (Ei varmistettu)

Voi minä shoppailisin niin mielelläni enemmänkin Sisustuksen koodissa, mutta kun sieltä ei koskaan saa palvelua. Itselläni on useampi kokemus asiasta.
Joten tilaan kaikki melkein netistä, sillä silloin ei tarvitse edes odottaa mitään.

Ps. jos he eivät halua, että ihmiset ostavat joskus sen yhden tiskirätin, ehkä niitä ei kannattaisi myydä.

Nimimerkillä Anni, joka viimeksi osti muutaman tonnin olohuoneen kalustuksen muualta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Valentine, no sanos muuta. Ihania juttuja ja rennolla tapaa laitettu esille. <3

Hertta, no mut kesällä tulet tänne, siit on ollut jo niin usein juttua! <3 

Mona, ihana sinäkin! <3

Anni, harmi että olet tota mieltä. Itse tykkään asioida kaupoissa niin että saan rauhassa kierrellä ja tutkailla, jos tarvitsee apua, saa kyllä aina.

VIIRU (Ei varmistettu)

Ihana kuva! katsoinkin et onpa lämmin verinen kun nyt kulkee noin vähissä
vaatteissa, kunnes luin loppuun tekstin :) Olin aivan hysteerinen
kun yksi ilta huomasin koodin blogissa alen ja kauppa ei ollut auki.
Seuraavana aamuna heti kaupan aukaistua pistin puhelimella tilauksen
ja minä sain hyvää palvelua. Odotan postipoikaa ens viikon kuin
kuuta nousevaa :) Harmi kun Koodia ei ole muualla kuin turussa,
ne vois vaikka laajentaa muihinkin kaupunkeihin : )

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiru, no siinäpäs vasta hyvä idis! :) Mitä muuten tilasit? :)

Äänestän jaloillani (Ei varmistettu)

Peesaan Annia, Koodin palvelussa ei ole kehumista. Siksi käynkin siellä nykyään enää tsekkaamassa haluamani tavaroita livenä, jonka jälkeen teen tilauksen netissä, jos tuotetta ei ole saatavana muualla Turussa tai en ehdi pyörimään kaupioissa sen enempää.

Mieluiten asiakas palaa aina sellaiseen puotiin, jossa saa hyvää, asiantuntevaa palvelua. Ja tekee myös hankintoja sieltä. Turun Artekia voin lämpimästi suositella (tuotevalikoima ei ole tietenkään Koodin kanssa sama), Vepsäläiseltäkin ostan mieluummin.

Minäkin pyörin mielelläni ostoksilla ja harvoin kaipaan myyjän apua. Mutta ärsyttää, jos pelkkä asiakkaan tervehtiminenkin käy työstä liikkeen henkilökunnalle.

Sini
Lempi

Hihitin tuolle Salama McQueen -unelmalle, pikkuiset pojat ja sisustamissuunnitelmat = <3

Sannanen (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Ihania kuvia!! :) Ja ihana rusketus. Täältä löytyy tuo Adean Tree-rahi, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Mies istuu siinä usein ja pelaa pleikkkaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sini, no niinpä. Mä itseasiassa haluaisin maalata hänelle Salama seinän, hänelle on nyt rapattu yksi seinä ja siihen ollaan mietitty jotain jännää. Voi myöhemmin sitten maalata päälle.

Sannanen, rahi on unelma! Haaveilen sellaisesta olohuoneesta jossa tuollainen sohva ja vastapäätä pari Adean rahia. <3

Omenainen

Ooh! Ensimmäisen kuvan musta pöytä kävisi meille tosi hyvin. Tykkään simppelistä - ja joku juju, niinkuin tuo vako reunuksessa, on kätevä.

Anne Malia (Ei varmistettu)

Heippa ihanainen - kiitos tästä &lt;3

Nähdään toivottavasti pian!

VIIRU (Ei varmistettu)

Heip coco, tilasin itselleni missonin tyynynpäälliset, olen haaveillut niistä
ja siksi kyselinkin niistä sinulta. Nyt oli oiva tilaisuus, sain
ne niin nopeaa kotiin että en oikein tajunnut kun ne putosivat
postilaatikosta jo tällä viikolla vaikka tein vasta tilauksen. : )
Nyt istun kotona ja ihailen tyynyjä, täytyy kyllä myöntää että kangas on
laadukasta ja ne on aivan ihanat!. Perheelleni olen antanut neuvoja, tyynyjen lähellä ei juoda kaakaota eikä varsinkaan mustikka keittoa : )
On se hauskaa kun tuohon teidän pojuunkin on tuo sisustaminen tarttunut, minkähänlainen teidän tytöstä tulee, huoneen järjestys vaihtuu aina viikko siivouksen yhteydessä :)

Turkulainen potentiaalinen asiakas (Ei varmistettu)

Pakko kertoa myös omista kokemuksistani. Olen käynyt Koodissa lukuisia kertoja ja yleensä ihan ostotarkoituksessa. Palvelu on ollut joka kerta niin huonoa tai yleensä käytännössä olematonta, että hankinnat olen päätynyt tekemään muualta. Tuntuu, että ko. liikkeessä asiakkaan ostokyky päätellään ulkoisen olemuksen ja iän perusteella, mikä lienee melko alkeellinen virhe. Mielelläni tukisin turkulaista yrittäjää, mutta aiemman kommentoijan tavoin tilaan mieluummin tavarat netistä tai jostakin muusta kaupungista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerran vierailin lasten kanssa Koodissa ja jäi paha maku. Ei kunnon tervehtimistä tai palvelua. Ainoastaa kyttäämistä ja seuraamista. Tavarat ovat kyllä taivaallisia, muta se ei riitä.

Slr (Ei varmistettu)

Itse käyn mieluummin vaikka Artekissa, jossa on samantasoista ja parempaakin tavaraa. Palvelun taso on tosiaan ollut yksi S.K:n haasteista. Kaikkein parhaat tuotteet löytyvät kuitenkin Englannin, Saksan, Italian ja Hollannin nettikaupoista, joista designia saa huomattavasti halvemmalla kuin Suomesta. Esim. Tom Dixonin Mirror ball on Suomessa alkaen 670 eur. Englannista sen sain kotiinkuljetettuna 480 hintaan.

Samppalinna (Ei varmistettu)

Tosiaan ihmeellistä miksi ihmiset haluavat maksaa ylimääräistä jollekin suomalaiselle pikkuputiikille kun samat tuotteet saa järjestäen halvemmalla ulkomailta. Kaiken lisäksi tavaran saa useimmiten nopeammin ulkomaisista nettikaupoista kuin tilaamalla sen suomalaisen liikkeen kautta. Lisäksi ei tarvitse kärsiä huonosta asiakaspalvelusta. Eri asia tietenkin on jos haluaa suosia hyväntekeväisyyttä tai rahaa on rajattomasti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Juuri tälläinen ajatusmaailma minua harmittaa. :( En voi edes käsittää, että olet tuota mieltä, vai oliko tässä jokin kompa?

Suomalaiset pikkuputiikit todellakin tarvitsevat meitä ostajia, ei se Suomen talous ainakaan tokene yhtään siitä, että sinä haluat ihmisten rahojen menevän mielummin ulkomaisiin nettikauppoihin.

Nämä pienet putiikit ovat osa jonkun elämää ja elantoa.

Surkeaa!!! (Ei varmistettu)

Tämä on jo vanha kirjoitus, mutta pakko kyllä säestää edellisiä. Olen Sisustuksen Koodissa asioidessani saanut ainoastaan kerran miellyttävää palvelua, tällöin työvuorossa sattui olemaan Tomi. Olin tuolloinkin lapsen kanssa, ja hän jopa avasi oven rattaille jne. Jäi hyvä mieli.

Kaikilla muilla ostos- ja katselukerroilla palvelu onkin ollut suorastaan käsittämättömän huonoa. Ei tervehditä, ei tarjota apua tai kysäistä etsinkö jotain. Tykkään katsella rauhassa, mutta sanon sen kyllä itse silloin kun niin haluan tehdä. Mielestäni ei kannata olettaa suoraan mitä asiakas haluaa... Asiakkaana pidän siitä ett minut edes huomataan, eli ainakin tervehditään ja tarjotaan apua.

Ehkä Koodi palveleekin asiakkaita ulkoisen olemuksen perusteella... palvelua saa myös varmaan jos sattuu kirjoittamaan blogia...

Puppy (Ei varmistettu)

Jep.... Valitettavan samaa mieltä putiikin huonosta palvelusta... :( Paitsi Tomin.

Kommentoi