Lempikaupan ale

p1012856.jpg

p1012859.jpg

p1012860-tile.jpg

Halusin vinkata teille, että lempikaupassani Sisustuksen Koodissa on 2.2.13 saakka alekampanja. Kaikista tuotteista -20% alennusta. Tilasin meidän tytölle sen yhden iiihhanan tapetin josta olen hihkunut jo pitkään. Meidän kodin värikkäin ja suloisen huone. Poju huomautti että hänelle pitää sit piirtää seinän kokoinen Salama Mc Queen -auto. Oh no. 

Kuvat viime kesältä, voi että. On vähän ikävä ruskettuneita sääriä ja keveitä asuja.

Nyt laskiaispullaa, hyvää iltapäivää!

Kommentit (21)
  1. Jep…. Valitettavan samaa mieltä putiikin huonosta palvelusta… 🙁 Paitsi Tomin.

  2. Tämä on jo vanha kirjoitus, mutta pakko kyllä säestää edellisiä. Olen Sisustuksen Koodissa asioidessani saanut ainoastaan kerran miellyttävää palvelua, tällöin työvuorossa sattui olemaan Tomi. Olin tuolloinkin lapsen kanssa, ja hän jopa avasi oven rattaille jne. Jäi hyvä mieli.

    Kaikilla muilla ostos- ja katselukerroilla palvelu onkin ollut suorastaan käsittämättömän huonoa. Ei tervehditä, ei tarjota apua tai kysäistä etsinkö jotain. Tykkään katsella rauhassa, mutta sanon sen kyllä itse silloin kun niin haluan tehdä. Mielestäni ei kannata olettaa suoraan mitä asiakas haluaa… Asiakkaana pidän siitä ett minut edes huomataan, eli ainakin tervehditään ja tarjotaan apua.

    Ehkä Koodi palveleekin asiakkaita ulkoisen olemuksen perusteella… palvelua saa myös varmaan jos sattuu kirjoittamaan blogia…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *