Lempimeikit: Tuhat sanaa kulmista

kulmat.jpg

 

 

 

Tällä hetkellä minulla on kulmakarvaprojekti, on ollut jo aika pitkään. Olen aina ihaillut Natalia Vodianovan  kaltaisia malleja huolettomine kulmakarvoineen. Itse haen sellaista siistittyä, mutta paksumpaa lookkia, ohuet viivat ovat vaan niin lame.

Maailma tuntuu nyt tykkäävän tummista ja paksuista kulmista, minä mukaan lukien. Puhun tummista kulmista, mutta tarkoitan samalla luonnollista lookkia. Olen nyt jo pidemmän aikaa jättänyt kulmani rauhaan ja antanut niiden kerätä vähän voluumia näiden vuosien jälkeen. Harjaan ne aamuisin Lumenen kulmakarvageelillä, ja täytän kolot kulmakynällä. Vaaleanruskeaa kestoväriä laitan noin kerran kuussa kevyesti ripsiharjaa apuna käyttäen.

Vaaleahiuksisille, eli minulle parhain sävy kulmakynistä on löytynyt Cliniquelta. Sävy 02 on vähän harmaaseen taittuva ruskea ja kynän pienellä päällä saa helposti väriä kulmiin ja paikattuja mahdollisia puutteita. En muuten suosittele kenellekkään punertavan sävyistä kulmaväriä, been there. Ei huva.

Tämän kulmakynän jälkeen harjaan ne vielä hennosti lumenen muotoiluvahalla. Saara (kukas muukaan) on muuten tehnyt tosi kattavat postaukset kulmakarvoista, suosittelen tsekkaamaan!

Itseasiassa kulmakarvoista voisi höpistä vaikka mitä ja niiden erimuotoja voisi ihmetellä vaikka kuinka. Niillä on ehkä yksi tärkeimmistä, ellei tärkein rooli kasvoilla. Itse olen aina tykännyt aika tummista kulmista, myös vaaleahiuksisilla. Hyvin muotoillut kulmat kehystävät kasvoja ja antavat ehkä jopa lisää asennetta? Mutta auta armias, jos kulmat ovat oudosti meikatut tai niitä on nypitty liikaa. Tiedättekö, kun koko kulmakarvarivistö on väärässä paikassa – senhän huomaa jo kasvojen liikkeistä.

Kulmaprojektini on nyt siinä vaiheessa, että pahalta näyttää, mutta antaa kasvaa vaan. Mites siellä? Ovatko kulmanne jo toipuneet aikaisempien vuosien ”pencil thin” trendistä? 😉

Kulmakarvat – uusi huuma!?

/my new project, bushy brows – haha! 

Kommentit (10)
  1. Kommentoin kaunista blogiasi ensimmäistä kertaa. Menetin juuri kulmakarvani sairauden myötä, samoin hiukset ja nyt katsotaan miten ripsilleni käy. Tiedän, että blogeissa on tarkoitus käsitellä kaikkea ihanaa hömppää, se suotakoon, mutta meillä kaikilla ei ole kulmien(kaan) suhteen varaa nirsoilla. Minulle tuo ”auta armias” -look on ainoa vaihtoehto. Voi kun olisi upea Saimi H! Tiedän, ettet halunnut pahoittaa kenenkään mieltä, mutta halusin tuoda tämän näkökulman esille, kun seuraavan kerran tuijottelemme omia ja muiden kulmia. Aurinkoa kevääseesi!

    1. Mä olen todella pahoillani sairaudestasi, tiedän todella hyvin mistä puhut… Toivottavasti paranet pian ja saat nauttia elämästä täysillä. <3 Blogini tosiaan keskittyy pääosin kaikenlaiseen hömppäämään ja toivottavasti saat jatkossa poimittua täältä sinua inspiroivia juttuja. 

  2. Vähän kyllä liioittelua olla suosittelematta kenellekään punertavan sävyistä kulmaväriä…! Luonnostaan punapigmenttisillä ihmisillä se näyttää yleensä paljon luonnollisemmalta ja kauniimmalta kuin kylmän sävyiset kulmavärit.

    1. Joo, siis tarkoitin lähinnä, että jos on vaaleahiuksinen. Luonnollisesti punertava sopii punapigmenttisille jne… nimenomaan se luonnollisuus on se juttu.

      Hyvä korjaus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *