Lights on

P8290005.JPG

P8290026.JPG

P8040064.JPG

P8290014.JPG

 

Sisustusjutut kiinnostelee kovin.

Tykästyin tähän Ikean valaisimeen kovin. Alkujaan iskin silmäni ensin tähän kuvaan, jonka jälkeen aloinkin vähän tsiikailemaan krominvärisiä valaisimia. Ikeasta löytyi kaunis yksilö, Ikea 365+ sarjasta. Tässä Brasa-valaisimessa on jotain ysäriä, se tekee siitä astetta coolimman. Näitä on muuten kovin pieniä eriä myynnissä, itsekin odottelin parisen viikkoa omaani.

Syksy tuoksuu jo ilmassa ja illat ovat jo varsin hämäriä, kauniita valaisimia on taas kiva sytytellä niiden kynttilöiden lisäksi.

Valaisin on nyt meidän olohuoneessa, mutta halusin stailata tämän makuuhuoneeseen. Ihailin, miten kauniisti se sopisi myös makkariin.

Sisustusinnostus on nyt siinä pisteessä, että minun tekisi mieli stailata vaikka opiskelijan pieni asunto nätiksi, kauniiseen kotiin ei välttämättä tarvita paljon varoja, pienillä ja hyvin simppeleillä jutuilla saa jo nättiä. Katsotaan jos tämä ideani tästä vaikka jalostuisi toteutukseen!

/absolutely fabulous floor lamp from Ikea.

Kommentit (5)
  1. Jos haluat tehdä sellaisia ”vapaat kädet, muutaman sadan euron budjetti” -tyyppisiä stailauksia niin saat tulla meille Helsinkiin koska tahansa ja ehdottaa ja jopa toteuttaa mitä tahansa. Meillä on hyvin samanlainen maku kuin sulla, mutta vähänlaisesti vapaa-aikaa eikä samanlaista esteettistä silmää kuin sulla. Kerro, jos inspiroidut ideasta. 🙂

  2. Tervetuloa tänne sisustamaan 😀 sulta saa kyllä näin ruudun välitykselläkin inspiraatioo !

    1. Ihana kuulla! <3 Suuren suuri kiitos. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *