Liikuntatottumuksia

image.jpg

 

image.jpg

 

 

Tulipahan mieleen, että en ole kirjoittanut koskaan tai ainakaan hetkeen liikunnasta. 

Teen lähestulkoon kaikenlaisia asioita aina fiiliksen mukaan, olen ehdottomasti tunneihminen monessa asiassa. Olen asettanut itselleni muutamia ”sääntöjä” joita noudatan, kuten vaikka sen, etten syö kovinkaan myöhään. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmaa painoni kanssa, mutta turvonneen olon kanssa: oh yes! 🙂 Kaikki me ollaan oman kehomme parhaita asiantuntijoita ja kokeilemalla löytyy se kultainen tie.

Liikunta on minulle yhtä kuin arki. Pyöräilen oikein mielelläni hyvän sään aikaan töihin ja takaisin, pääni toimii parhaiten raikkaan aamutreenin jälkeen. Se hetki, kun pyöräilet ja samalla aurinko nousee, love it! Suuren muutoksen olen kokenut myös ihan työpöytäni kautta, nykyään seison suurimman osan päivästäni tietokoneen äärellä. Alkuun se oli mahdottoman vaikeaa, mutta usko tai älä; jalat tottuvat seisoskeluun nopeasti, enkä ole pitkiin aikoihin kärsinyt selkä – tai niskakivuista! 

Menen nukkumaan nykyään jo kymmenen maissa. Telkkaria en mielelläni katso, sillä en pysty keskittymään sen jälkeen enää mihinkään, en ainakaan tuottamaan tätä blogia. 🙂 Treffaan ystäviäni liikunnallisissa merkeissä, teen pitkiä kävelylenkkejä ja juoksen pojan futistreenien aikana. Pojan kanssa vietän spesiaalihetkiä lähtemässä ulos pyörälenkille ja muutenkin yritän tuoda kotiin aktiivisuutta liikunnan kautta. Kahden lapsen äitinä, yrittäjänä ja päivätyöläisenä voin sanoa, että arki on hyvinkin laskelmoitua… täytyy vaan keskittyä oikeisiin asioihin. En kuitenkaan sanoisi, että olisin kiireinen vaan yritän tehdä asioista aina mahdollisimman yksinkertaisia, sellaista se elämä on. Ei se ole niin monimutkaista.  

/sportswear from H&M

 

Kommentit (3)
  1. Onpa kivat trikoot! En tosin löytänyt Henksumaukan verkkokaupasta, nyyh 🙁

    1. Kiitti! 🙂 Mä ostin nä noin kuukausi takaperin Skanssin H&M:sta… Toivottavasti sun lähimmästä myymälästä löytyisi. 

      1. No täytyypi käydä Hansassa, jos vaikka… Kiitos vinkistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *