Lisää hiuksia

Coco Sweet Dreams

Hiusjuttuja tänään. Käytän juhlissa ja joskus arkenakin paria clipsipidennystä ja omani olen hankkinut Rapunzelilta. Pari kuukautta sitten pätkäisin hiukseni polkkamittaan ja harmittelin ohkasia sivuhiuksiani, päätin kokeilla itse teippipidennyksiä. Tilasin vain yhden paketin tuuhentamaan hiuksiani ja leikkasin jatkot samaan mittaan polkkani kanssa - todella kiva lopputulos, sanon minä.  Asetin pidennysosiot lähinnä sivuille, jossa hiukseni on ohuimmillaan. Yhden paketin laittaminen oli naurettavan helppoa ja nopeeta - siihen meni joku max. 10 minuuttia. Näitä pidennyssettejä voi tilata täältä. (<-mainoslinkki)

Nyt toi teippipidennykset ovat olleet päässä kuukauden ja ovat vieläkin ihan moitteettomassa kunnossa, ehkä koko letti pienen trimmauksen tarpeessa. En uskalla ottaa pidennyksiä itse pois, vaan kun aika tulee, menen varmaan kampaajalle poistamaan. Samat pidennykset pystyy tietty laittamaan taas uudestaan päähän, kunhan vaan on sitä teippiä.

Oletteko te jo kokeilleet? Mitä tuumasitte?

(Tämä postaus sisältää mainoslinkin Rapunzel of Swedeniin)

Kommentit

Viivu (Ei varmistettu)

Huoh. Tässäkin asiassa arvostan aitoutta. Siis ei tekotukkaa, ei.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oma tukka, paras tukka :) Ehkä kokeilisin, jos oma tukka ei riittäisi. Ongelma on täällä päässä paremminkin toisinpäin. Kaupunkia vaihtaessani oli vaikeuksia löytää kampaajaa, joka uskaltaa leikata niskan reilusti lyhyeksi ja ohentaa niin, että lyhyt poikamainen malli näytä karvalakilta...

vonpaldanius
Jenna 30+

Mä itse suosin klipsipidennyksiä, ne on ihanat! :) Oma tukka ei aina jaksa miellyttää, joten miksi olisi synti tehdä tekotukka KUNHAN sen saa näyttämään aidolta. ;) Mikään ei ole hirveämpää kuin selkeä tekotukka tai selkeästi näkyvät klipsi/teippi-rajat :O

Meni kotvasen, mutta itse opin laittamaan klipsipidennykset niin että selkeitä rajoja ei näy, ja tosi moni on luullut  niitä aidoiksi.

vonpaldanius
Jenna 30+

Nuo helpot teipit kuulostavat tosi kivoilta mutta epäilen että osaisin hoitaa niitä tämän hetkisillä keskittymisilläni! (liikaa menoja elämässä). Ehkä jossain kohtaa voisi kokeilla kunhan lukaisee ajatuksen kanssa mitä noiden hoito vaatii. Tällä hetkellä tyydyn klipseihin, itsekin tilasin Rapunzelilta.

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.kkiiras-memories.blogspot.fi

Olen tässä juuri miettinyt hiusteni lyhentämistä,mutta on huolestuttanut tuo hiusten paksuus. Tämä ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Täytyy ehkä kokeilla tuota ratkaisua:&gt;

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, saanko kysyä tarkemmin, mitä tarkoittaa "sisältää mainoslinkin"? Sanot, että tilasit pidennykset - saitko ne kuitenkin ilmaiseksi/halvemmalla sitä vastaan, että linkkaat myyjän sivut blogiisi? Vai lisäsitkö mainoslinkin muuten vaan eli ilman, että kyseinen taho oli sinuun mitenkään yhteydessä? Kiitos selvennyksestä etukäteen!

Taina L.

siitä hoidosta: Miten hoidat pidennyksiäsi? Itselläni muutamaan otteeseen ollut, samaisesta paikasta tilannut ja käytin pidennyksille tarkoitettuja Balmainin shampoota ja hoitoainetta. Ei vaan jostain syystä säilyneet hiukset hyvinä kovinkaan kauan. Tangle teezer-harjaa käytin harjaamiseen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Viivu, mun mielestä on kivaa että meille ohuthiuksisille on keksitty kaikenlaista.

Vierailija, voi sinua onnekasta. <3

vonpaldanius, toi on kyllä niin totta. :) Pidennysten hoito on ihan helppoa, kunhan on oikeat tuotteet ja ei anna niiden olla liian pitkään päässä.

Vierailija, mulla toimii ainakin tosi hyvin. :)

Vierailija, se tarkoittaa sitä että tuon mainoslinkin kautta saan myös itse vähän palkkaa jos joku tilaa tuolta Rapunzelista jotain. Pelkästä klikkaamisesta en saa mitään. Lisäsin tosiaan linkin ihan muuten vaan, koska pidän kaupasta, en ole saanut tuotelahjaa. Tuotelahjan saamisesta pitää tietysti mainita tekstissä.

Taina, mä olen pessyt noin 3 kertaa viikossa hiukset ja yöksi letitän sen verran mitä tätä pituutta nyt pystyy. Mulla on sellaista kampaamosta ostettua pidennyksille tarkoitettuja aineita, mun täytyy myöhemmin tarkistaa se merkki, ostin kuitenkin tuolta Salon Inkeri - kampaamosta tuotteet, kaskenkadulta. Mulla on tosiaan ihan vähän noita pidennyksiä päässä... ehkä sekin vaikuttaa?

Itirin (Ei varmistettu)

Mäkin oon kahden peräkkäisen raskauden/imetyksen jälkeen aika iloinen teipeistä. Poistaminen itse on muuten ihan helppoa, jos on se siihen tarkoitettu poistotökötti käytössä. Reilusti sitä vaan teippiin ja osat erilleen. Tosin aina sitä liimaa on kuitenkin saanut kammata huolella pois, eli on siinä pienoinen hermojenmenetysaspekti.

Paula Parturi (Ei varmistettu)

Siili sopii naiselle kuin naiselle. Katsokaa vaikka Skunk Anansie. Hiustenpydennykset sopivat teineille.

Maj-sku (Ei varmistettu) http://magicpoks.indiedays.com

Senkin teini, leikkaa siili ja värjää se mustaksi! &lt;3

Omenainen

En ole kokeillut kun tätä omaa kuontaloakin on niin paljon. Kampaajalla päinvastainen ongelma..terveiset Pariisista! O

I May Say (Ei varmistettu)

Hmm.. Tämän postauksen kommentit olivat päivän parasta antia :)
Mielenkiintoisia kommentteja..

Sinun hiukset, sinun päätös jne. Itse olen tyytyväinen omiin hiuksiini, vaikkei ne mitkään paksut &amp; pitkät olekaan. Ja toisin kuin perheemme muilla naisjäsenillä, olen ruskeaverikkö.

Hyvältä näytät omilla, omilla + klipseillä sekä omilla + teippipidennys hiuksilla!

Hyvää ja aurinkoista kevättä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Teipit ja sinetit ovat nykyään ihan arkipäivää naisilla. Yllättävän monella niitä päästä löytyy :) Juuri nuo sivut ovat monella se ongelma kohta vaikka muuten hiusta päässä olisikin. Ja myös teipit tekevät polkkaan kivaa napakkuutta mikä monelta uupuu omasta takaa. Kaikki kosteuttavat sh ja hoitoaineet mitä kampaamoista saa sopivat yleisesti pidennyksille. Kannattaa panostaa niihin!
Ihana sauna teillä!

Terv. Kampaaja

Kommentoi