Lisää hiuksia

p1017152.jpg

Hiusjuttuja tänään. Käytän juhlissa ja joskus arkenakin paria clipsipidennystä ja omani olen hankkinut Rapunzelilta. Pari kuukautta sitten pätkäisin hiukseni polkkamittaan ja harmittelin ohkasia sivuhiuksiani, päätin kokeilla itse teippipidennyksiä. Tilasin vain yhden paketin tuuhentamaan hiuksiani ja leikkasin jatkot samaan mittaan polkkani kanssa – todella kiva lopputulos, sanon minä.  Asetin pidennysosiot lähinnä sivuille, jossa hiukseni on ohuimmillaan. Yhden paketin laittaminen oli naurettavan helppoa ja nopeeta – siihen meni joku max. 10 minuuttia. Näitä pidennyssettejä voi tilata täältäimp?type(inv)g(19371574)a(2177593). (<-mainoslinkki)

Nyt toi teippipidennykset ovat olleet päässä kuukauden ja ovat vieläkin ihan moitteettomassa kunnossa, ehkä koko letti pienen trimmauksen tarpeessa. En uskalla ottaa pidennyksiä itse pois, vaan kun aika tulee, menen varmaan kampaajalle poistamaan. Samat pidennykset pystyy tietty laittamaan taas uudestaan päähän, kunhan vaan on sitä teippiä.

Oletteko te jo kokeilleet? Mitä tuumasitte?

(Tämä postaus sisältää mainoslinkin Rapunzel of Swedeniin)

Kommentit (14)
 1. Teipit ja sinetit ovat nykyään ihan arkipäivää naisilla. Yllättävän monella niitä päästä löytyy 🙂 Juuri nuo sivut ovat monella se ongelma kohta vaikka muuten hiusta päässä olisikin. Ja myös teipit tekevät polkkaan kivaa napakkuutta mikä monelta uupuu omasta takaa. Kaikki kosteuttavat sh ja hoitoaineet mitä kampaamoista saa sopivat yleisesti pidennyksille. Kannattaa panostaa niihin!
  Ihana sauna teillä!

  Terv. Kampaaja

 2. Hmm.. Tämän postauksen kommentit olivat päivän parasta antia 🙂
  Mielenkiintoisia kommentteja..

  Sinun hiukset, sinun päätös jne. Itse olen tyytyväinen omiin hiuksiini, vaikkei ne mitkään paksut & pitkät olekaan. Ja toisin kuin perheemme muilla naisjäsenillä, olen ruskeaverikkö.

  Hyvältä näytät omilla, omilla + klipseillä sekä omilla + teippipidennys hiuksilla!

  Hyvää ja aurinkoista kevättä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *