Little pretty things

Coco Sweet Dreams

Tässä muutamat jutut joista tyylini tunnistaa. Pientä ja siroa, minulta harvoin löytyy mitään muuta.

Olen ehdottomasti aurinkolasityttöjä. Kengät ja aurinkolasit ovat suurimpia heikkouksiani. Niitä on niin helppo ostaa ja yleensä maltillisen hintaisia verrattuna vaikkapa laukkuihin. Laukkutyttöjä en ole yhtään. Olette ehkä huomanneet, että käytän yleensä yhtä tai kahta laukkua pitkään. En osaa sijoittaa laukkuihin, vaan keksin rahalle paljon muita käyttökohteita. Tummanruskeat aurinkolasit ovat Komono merkiltä ja Tortoiseshell -kuosiset lasini ovat Stella McCartneyn.

Käsilaukustani löytyy aina kosmetiikkaa. Nyt pyöräilen päivittäin ja kuiva ihoni kuivuu entistä enemmän. Tykkäilen Jurliquen ihoöljystä ja L300  silmänympärysvoiteesta (saatu blogiyhteistyöstä). Huulikiillot ovat myös suuressa suosiossani. Minulta löytyy joka laukusta/pussukasta vähintäänkin yksi huulikiilto.

Ranteessani on aina hopeinen risti ja kaulallani riippuu Elfa Attlingin Peace-koru. Sanoisin, että nämä ovat ehdottomasti tyylini kulmakivet. Hopeinen rannekoru on Glitterin Silver Line -mallistosta. Ihastelen usein minimalistisia koruja ja toivoisin, että niitä löytyisi kaupoista enemmän.

Kerroin, etten ole laukkutyttöjä, mutta olen ehdottomasti pussukkatyttöjä! Minulta löytyy pieniä pussukoita, koteloita, meikkilaukkuja joka lähtöön. Kotiavaimet ovat omassa pussukassaan, kännykkä toisessa ja kamera kolmannessa. Meikkilaukuista en viitsi edes mainita. Kauniita pussukoita on vaan niin kiva ostaa. Lenkkareista kerroinkin jo edellisessä postauksessa.

Lenksut ovat vakiokamaa ja ehdottomat kahden lapsen äidille, kun molemmat lapset juoksevat eri suuntiin ja pitävät muutenkin kiireisenä. Voisin kirjoittaa teille enemmänkin arjestani - se on välillä aikamoista pyörremyrskyä.

Käyn usein lounaalla yksin, jotta ehdin kirjoittelemaan ja ajattelemaan asioita. Kannan mukanani pientä muistivihkoa, johon kirjaan ideoita uusista jutuista tai pieniä tekstinpätkiä. Joskus keksin kivan lauserakenteen ja kirjoitan senkin ylös. Monesti otan "silmilläni kuvan" tai näen jossain julkaisussa jotain todella inspiroivaa ja kirjoitan perusteelliset ohjeet ylös, jotta saisin kuvattua samanlaisen otoksen vaikka kotona. Onpas hassun kuuloista touhua, tiedän. Pieni muistivihkoni on ostettu Tukholmasta, Asplund Storesta. Birkenstockin sandaaleita käytän toistaiseksi vain kotona, ovat niin mukavat jalassa.

Kertokaas te muutamia juttuja, joita pidätte aina mukananne tai mistä teidät tunnistaa?

/my style essentials...

 

Kommentit

Sun blogi piristää päivää aina, joten kiitos siitä. Mistä on noi ihanat harmaat tennarit?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka :)

Harmaat tennarit on H&M:sta. 

Kiitos kultainen! <3 

Lukija (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos kauniista blogista! Olisi kiva kuulla arjestasi, miten sinä yhdistät työn, perheen &amp; harrastukset, miten sinulla tunnit riittävät kaikkeen, mitä haluaa (ja täytyy) tehdä :) Itse palasin työelämään vuoden alusta piiitkän äitiysloman jälkeen, ja tuntuu, että aika on niin kortilla. Illat töiden jälkeen ovat kovin lyhyitä ja viikonloput menee juostessa paikasta toiseen :D
Kiitos!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, tästä voisin kirjoittaa enemmänkin, mutta vastaan nopsaa, että omat vanhempani on todella suureksi avuksi ja helpottavat paljon meidän arkea. Oma suhteellisen letkee asenne myös kai aikast paljon helpottaa kiireessä, vaikka välillä on kyllä aikamoista. Tsemppiä paljon uusiin haasteisiin! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Heiii kiitos vastauksesta - pitänyt monesti kirjoitella &amp; ehdottaa postausta ko. aiheesta, mutta nyt vihdoin uskaltauduin :) Sama homma, omat vanhemmat ovat kovasti apuna, sitä apua ei voi missään mammonassa mitata! Ihanaista kevättä sinulle &amp; pesueellesi :)

Omenainen

Osaat hyvin yksilöidä ja erottaa asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ne ovat myös harkittuja, mikä viehättää. Itselleni tärkeää on juuri se toimiva laukku, joka taipuu kaikkeen kuvausretkestä urheilupäivään ja toimistolookiin, eikä tartte kesken päivän käydä vaihtamassa toiseen. Pitkää päivää toisella paikkakunnalla tekevälle tämä tosin on jatkuva haaste, ja sitten kyllästyn siihen yhteen helposti. Kiitos blogista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun pitäis tosissaan hommata yksi tai kaksi toimivaa laukkua... Pitäis varmaan alkaa tsiikailee jotain kivaa. :) Kaikki Balenciagan laukut miellyttää suuresti... Ei mulla mitenkään kallis maku. ;) jos sulla on suositella hyvää laukkua tilanteeseen kuin tilanteeseen, kerro vaan. :)

ja kiitos itsellesi! <3

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi kulmakiviä tyylissä lenkkarit joka asun kanssa huvittavaa on että se on nyt muotia ja itse olen kulkenut vuodesta toiseen niillä ja niitä löytyykin sitten muutamat kappaleet, olkalaukku on todettu kans hyväksi niitäkin on :) ja aurinkolasit. Talvella kuljen koko ajan pipo päässä helpottaa kun voi laittaa vain pipon eikä tarvitse miettiä hiuksia :) vaikka ne on mulla aina vähän sekaisin tarkoituksella tykkään et ne on vähän pörrösesti auki tai oikein suttura nutturalla tai sellaisilla beach laineilla mut ehkä tunnistaa sekaisista hiuksista :) ei kovin glamour mutta minä pidän... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Me ollaan samanlaisii, mäkin pipo- ja lenkkarityttöi ehdottomasti! :) kuulostaa just coolilta toi sun tyyli!

-Teija (Ei varmistettu)

Pienet ja yksinkertaiset korut ovat myös mun mieleen. Yleensä suosin vain aitoja koruja, mut tämän kevään aikana oon löytäny pari uutta suosikkia Pieces merkiltä, ja päivittäisestä käytöstä huolimatta ovat pysyneet tosi hyvänä.

Mielestäni blogisi on myös tyylisi kaltainen, simppeli pienellä twistillä, vähemmän on enemmän. Kiitos siitä, tykkään kovasti :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos hurjan paljon! <3 

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi

Kauniita ja jotenkin herkkiä yksityiskohtia. Sinun tyylisi sekä blogisi ovat jotenkin jäljittelemättömiä sekä vaikeita määrittää, ja tämä on siis vain ja ainoastaan kehu.

Ihanaa iltaa Coco!

Martsu_85 (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/magicpoks/

Mut tunnistaa haalarihousuista ja voimakkaasta pohjammaanmurteesta, siis niinku nykyää. Laukkuakaan ei jaksa aina raahata, niin taskut on pullollaa tavaroita. Niin ja yksi hyvä tunnusmerkki on myös maailman huonoimmat jutut. Sä oot kaikista mun ystävistä se suunnitelmallisin - ainakin tietyissä asioissa. Pus.

Coco
Coco Sweet Dreams

Muista kans pitää se pohjanmaanmurre, I love it! Kiva kun soittelit, sulla oli paljon asiaa. :)) pus!

Minna P (Ei varmistettu)

Huulirasva! Sitä löytyy joka pöydän reunalta, laukusta, takintaskusta, työpöydältä jne jne... Ilman huulirasvaa jos lähden johonkin huuleni tuntuvat tippuvan noin viidessä sekunnissa siitä kun asian huomaan. Vappuaattona lähdimme kaupungille paikalliseen ja siellä huomasin että huulirasva oli jäänyt toiseen laukkuun (mukana oli kaapinpohjalta kaivettu vanha laukku). Tämä katastrofaalinen tilanne pelastettiin ottamalla taksi ja ajamalla kotiin hakemaan huulirasva. Jep, kyllä siinä paitsi taksikuski myös mun seuralainen pyöritti vähän päätään. Tuli huulirasvalle hintaa, mutta hätä ei lue lakia :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hahaha! Mä niin tiedän tunteen, mulla on pari samanlaista kertomusta aurinkolaseihin liittyen. En osaa olla ilman. B) 

 

Kommentoi