Little pretty things

Tässä muutamat jutut joista tyylini tunnistaa. Pientä ja siroa, minulta harvoin löytyy mitään muuta.

kuva_1.JPG

Olen ehdottomasti aurinkolasityttöjä. Kengät ja aurinkolasit ovat suurimpia heikkouksiani. Niitä on niin helppo ostaa ja yleensä maltillisen hintaisia verrattuna vaikkapa laukkuihin. Laukkutyttöjä en ole yhtään. Olette ehkä huomanneet, että käytän yleensä yhtä tai kahta laukkua pitkään. En osaa sijoittaa laukkuihin, vaan keksin rahalle paljon muita käyttökohteita. Tummanruskeat aurinkolasit ovat Komono merkiltä ja Tortoiseshell -kuosiset lasini ovat Stella McCartneyn.

kuva_2.JPG

Käsilaukustani löytyy aina kosmetiikkaa. Nyt pyöräilen päivittäin ja kuiva ihoni kuivuu entistä enemmän. Tykkäilen Jurliquen ihoöljystä ja L300  silmänympärysvoiteesta (saatu blogiyhteistyöstä). Huulikiillot ovat myös suuressa suosiossani. Minulta löytyy joka laukusta/pussukasta vähintäänkin yksi huulikiilto.

Ranteessani on aina hopeinen risti ja kaulallani riippuu Elfa Attlingin Peace-koru. Sanoisin, että nämä ovat ehdottomasti tyylini kulmakivet. Hopeinen rannekoru on Glitterin Silver Line -mallistosta. Ihastelen usein minimalistisia koruja ja toivoisin, että niitä löytyisi kaupoista enemmän.

kuva_3.JPG

Kerroin, etten ole laukkutyttöjä, mutta olen ehdottomasti pussukkatyttöjä! Minulta löytyy pieniä pussukoita, koteloita, meikkilaukkuja joka lähtöön. Kotiavaimet ovat omassa pussukassaan, kännykkä toisessa ja kamera kolmannessa. Meikkilaukuista en viitsi edes mainita. Kauniita pussukoita on vaan niin kiva ostaa. Lenkkareista kerroinkin jo edellisessä postauksessa.

Lenksut ovat vakiokamaa ja ehdottomat kahden lapsen äidille, kun molemmat lapset juoksevat eri suuntiin ja pitävät muutenkin kiireisenä. Voisin kirjoittaa teille enemmänkin arjestani – se on välillä aikamoista pyörremyrskyä.

kuva_4.JPG

Käyn usein lounaalla yksin, jotta ehdin kirjoittelemaan ja ajattelemaan asioita. Kannan mukanani pientä muistivihkoa, johon kirjaan ideoita uusista jutuista tai pieniä tekstinpätkiä. Joskus keksin kivan lauserakenteen ja kirjoitan senkin ylös. Monesti otan ”silmilläni kuvan” tai näen jossain julkaisussa jotain todella inspiroivaa ja kirjoitan perusteelliset ohjeet ylös, jotta saisin kuvattua samanlaisen otoksen vaikka kotona. Onpas hassun kuuloista touhua, tiedän. Pieni muistivihkoni on ostettu Tukholmasta, Asplund Storesta. Birkenstockin sandaaleita käytän toistaiseksi vain kotona, ovat niin mukavat jalassa.

Kertokaas te muutamia juttuja, joita pidätte aina mukananne tai mistä teidät tunnistaa?

/my style essentials

 

Kommentit (16)
  1. Huulirasva! Sitä löytyy joka pöydän reunalta, laukusta, takintaskusta, työpöydältä jne jne… Ilman huulirasvaa jos lähden johonkin huuleni tuntuvat tippuvan noin viidessä sekunnissa siitä kun asian huomaan. Vappuaattona lähdimme kaupungille paikalliseen ja siellä huomasin että huulirasva oli jäänyt toiseen laukkuun (mukana oli kaapinpohjalta kaivettu vanha laukku). Tämä katastrofaalinen tilanne pelastettiin ottamalla taksi ja ajamalla kotiin hakemaan huulirasva. Jep, kyllä siinä paitsi taksikuski myös mun seuralainen pyöritti vähän päätään. Tuli huulirasvalle hintaa, mutta hätä ei lue lakia 😀

    1. Hahaha! Mä niin tiedän tunteen, mulla on pari samanlaista kertomusta aurinkolaseihin liittyen. En osaa olla ilman. B) 

       

  2. Mut tunnistaa haalarihousuista ja voimakkaasta pohjammaanmurteesta, siis niinku nykyää. Laukkuakaan ei jaksa aina raahata, niin taskut on pullollaa tavaroita. Niin ja yksi hyvä tunnusmerkki on myös maailman huonoimmat jutut. Sä oot kaikista mun ystävistä se suunnitelmallisin – ainakin tietyissä asioissa. Pus.

    1. Muista kans pitää se pohjanmaanmurre, I love it! Kiva kun soittelit, sulla oli paljon asiaa. :)) pus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *