Liuskekivialue

Coco Sweet Dreams

 

 

Me saatiin onnistuneesti (pientä viimeistelyä vaille) valmiiksi terassin ja talon viereen liuskekivialue. Tätä me mietittiin tosi pitkään, alkuun alueelle piti tulla suuria kivimöhkäleitä, sitten olin jo melkein tilaamassa jättisuuria betonilaattoja, kunnes me muistettiin, että meiltähän löytyy iso kasa vanhoja liuskekiviä, jotka olivat pihassa jo silloin, kun me tämä talo ostettiin. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää jotain jo olemassa olevaa. Sama pätee kasveihin, en osta enää hullun kiilto silmässä uutta, vaan saatan siirtää kasveja paikasta toiseen ja luoda uutta katseltavaa sitä kautta.

Liuskekivialue valmistui nopeasti, vaikka homma oli raskas. Laitettiin alle pari kerrosta suodatinkangasta ja ladottiin kivet. Tämän jälkeen asennettiin Kekkilän rajausreuna paikoilleen (osa rajausreunasta saatu bloginäkyvyyttä vastaan). Toivottavasti suodatinkangas ja reunanauha pitävät rikkaruohot kurissa. Kivien väliin me laitettiin pieni kerros mustaa koristekiveä, joka on tosin kuivana on aika harmaa. Liuskekivialue näyttää aika hienolta sateen jälkeen, siitä tulee ihan musta

Pientä viimeistelyä vielä, mutta kaikenkaikkiaan niin ihanaa, kun ollaan saatu tänä kesänä paljon hommia eteenpäin. To Do-lista on nyt paljon pienempi.  Ja ONNEKSI minulla on tuo mies apuna, olen niin malttamaton, että mieluiten teen itse kaiken heti ja vähän hutiloiden. "Puuha Peteni" yleensä sitten fiksaa, tukee, toppuuttelee ja pitää järjen mukana. Stemmaa, mittaa ja puntaroi. 

/the last few weeks was all about slates, slates aaaand slates. :)

 

Kommentit

Karin // Tunne tilat (Ei varmistettu) http://tunnetilatblogi.blogspot.fi

Upealta näyttää! Tykkään hulluna liuskekivistä. Hakkaavat ihan kuusnolla betonilaatat, mitä meidänkin pihassa on.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tykkään kyllä kovin betonilaatoista myös, ne sopis yhtälailla meidän talon arkkitehtuuriin. Ehkä me vielä joskus laatoitetaan etupiha betonilaatoista. <3 

eveliina25 (Ei varmistettu)

Meillä sama homma, itse alan heti touhuamaan ku jotain keksin, mies sitte tulee tsiikaileen että nyt vähän malttia tehäänpä huolella.:D hyvää tasapainoa kuitenkin kun toinen on niin huoleton ja toinen jo ylihuolellinen.. Ihana piha teillä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Onneksi meillä molemmilla on siis hyvä balanssi näissä jutuissa, vaikka toisinaan se ylihuolellisuus vähän tylsistyttää. ;) 

Bubble bath time (Ei varmistettu) http://rosebath.blogspot.fi

Upea on!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Kkma (Ei varmistettu)

Kaunista. Mistä nuo upeat soihdut ovat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, öljylyhdyt ovat Clas Ohlsonilta noin 3 vuotta sitten ostettu.

Kommentoi