Liuskekivialue

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

Me saatiin onnistuneesti (pientä viimeistelyä vaille) valmiiksi terassin ja talon viereen liuskekivialue. Tätä me mietittiin tosi pitkään, alkuun alueelle piti tulla suuria kivimöhkäleitä, sitten olin jo melkein tilaamassa jättisuuria betonilaattoja, kunnes me muistettiin, että meiltähän löytyy iso kasa vanhoja liuskekiviä, jotka olivat pihassa jo silloin, kun me tämä talo ostettiin. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää jotain jo olemassa olevaa. Sama pätee kasveihin, en osta enää hullun kiilto silmässä uutta, vaan saatan siirtää kasveja paikasta toiseen ja luoda uutta katseltavaa sitä kautta.

Liuskekivialue valmistui nopeasti, vaikka homma oli raskas. Laitettiin alle pari kerrosta suodatinkangasta ja ladottiin kivet. Tämän jälkeen asennettiin Kekkilän rajausreuna paikoilleen (osa rajausreunasta saatu bloginäkyvyyttä vastaan). Toivottavasti suodatinkangas ja reunanauha pitävät rikkaruohot kurissa. Kivien väliin me laitettiin pieni kerros mustaa koristekiveä, joka on tosin kuivana on aika harmaa. Liuskekivialue näyttää aika hienolta sateen jälkeen, siitä tulee ihan musta

Pientä viimeistelyä vielä, mutta kaikenkaikkiaan niin ihanaa, kun ollaan saatu tänä kesänä paljon hommia eteenpäin. To Do-lista on nyt paljon pienempi.  Ja ONNEKSI minulla on tuo mies apuna, olen niin malttamaton, että mieluiten teen itse kaiken heti ja vähän hutiloiden. ”Puuha Peteni” yleensä sitten fiksaa, tukee, toppuuttelee ja pitää järjen mukana. Stemmaa, mittaa ja puntaroi. 

/the last few weeks was all about slates, slates aaaand slates. 🙂

 

Kommentit (8)
  1. Kaunista. Mistä nuo upeat soihdut ovat?

    1. Kiitos, öljylyhdyt ovat Clas Ohlsonilta noin 3 vuotta sitten ostettu.

  2. Bubble bath time
    23.8.2015, 18:26

    Upea on!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *