Living Room Ideas

olohuonekollaasi.jpg

 

Projekti olohuone on mielessä usein. Kerron historiaa sen verran, että aika extempore myin meidän valtavan sohvan, jotta koti kevenisi ja sitä kautta myös mieleni. Nyt olkkarista löytyy vain Bo Conceptin Daybed ja valkoinen lepakkotuoli. Ollaan hetki ilman varsinaista sohvaa, kunnes se oikea tulee eteen, mielestäni on parempi odottaa, kuin suinpäin ostaa jotain hädän hetkellä.

Tein omaksi iloksi kollaasin oman tyylisistä jutuista. Omaksi yllätykseksi olen vähän ihastunut nahkasohviin. Minusta olisi erittäin ihanaa omistaa semisti jo patinoitunut nahkasohva. Valkoinen, konjakinvärinen ja musta on ollut mielessä. Kankaisista valkoinen ja harmaa miellyttää eniten, HAY:n  Björnissä on jotain tosi hauskaa muotoa ja väri kohdillaan. Kollaasiin valitsin Swedesen valkoisen sohvan, jossa ripaus mustaa. Ihanan ilmava malli. Bonuksena kuvitin tuon vihreään taittuvan harmaan laatoituksen, tykkään väristä ja sekoittaisin sitä jossain muodossa sisustukseen.

musta valaisin Lampegras, Flosin valaisin, Swedesen sohva ja oma Louis Poulsenin Panthella.

 

Kommentit (2)
  1. Milkainnamaaria
    26.8.2014, 06:17

    Täällä myös yksi nahkasohviin hurahtanut, nimenomaan niihin valkoisiin! Ennen en olisi voinut kuvitellakaan haluavani NAHKAsohvaa, mutta nyt se on mielen päällä lähes joka päivä… Saa nähdä!

    http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

    1. Nahkasohvissa on jotain klassista, riippuu toki mallista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *