Lomakuvia ja totuuksia

Lomakuvia riittää vielä jaettavaksi hurumykkä. Sain ystävältäni Marilta tälläisen haasteen, viisi sekalaista faktaa minusta, joten tässäpä tulee.

 • Olen aika syvällinen ihminen ja voin ihan helposti alkaa puhumaan ihan tuntemattomankin ihmisen kanssa vaikka elämän tarkoituksesta, rakkaudesta, erosta… oikeastaan mistä vaan. Huomaan, että läheisimmät ystäväni ovat kaikki melko vanhoja persoonia ja ehkä juuri sen takia olen löytänyt heidän kanssaan tietynlaisen yhteyden. Seurassani saa olla tosi avoin. Olen huono höpisemään sellaista joutavaa, minusta se on välillä väsyttävää ja silloin saatan helposti uppoutua omiin ajatuksiini, tämä lienee melko huono puoli minussa.

 • Minulla on huono näkö! Jos en morjesta vaikkapa kaupungilla se tarkoittaa vaan sitä, etten näe kunnolla. Minulla on silmälasit, mutta käytän niitä vain elokuvissa tai autoa ajaessani.

.

 • Haluan höpsötellä, tanssia ja vitsailla päivittäin. Sellainen tilannekomiikka tekee arjesta kuin arjesta hauskemman ja yritän opettaa tätä myös lapsilleni. Taito elää pieni pilke silmäkulmassa tekee elämästä vähän jännempää. Saatan helposti alkaa nauramaan niin etten pysty lopettamaan sitä, äidiltäni opittu tapa tämäkin. Terkkuja vaan sinnekin, vieläkin naurattaa aamupalahetki Espanjassa.  Kaikenlaisen höpsöttelyn lisäksi olen hirmuisen herkkä ja saatan pahoittaa mieleni milloin mistäkin. Onneksi tilanne menee ohi yhtä nopeasti kuin tulikin. Tietynlainen melankolisuus on minulle todella tuttua aika ajoin, niistä aina selvitään. Välillä vaan koko maailman paino tuntuu harteilla. Tälläisinä hetkinä viihdyn parhaiten olemalla vaan yksin hiljaa tai lenkkipoluilla. Liikunta onkin tärkeä osa elämääni vaikkei se kovin paljon tule esille täällä blogissani – se on sellaista omaa ja vain omaa aikaani. Sitä tosin ei voi koskaan liikaa korostaa miten tärkeää liikkuminen on ja kuinka hyvää se tekee jokaiselle.

 • Olen todella visuaalinen ihminen ja näen päässäni millaisen lopputuloksen haluan. Se on joskus vähän turhauttavaa, mikäli suunnitelmat eivät mene niinkuin olen sen jo ajatuksissani muodostanut.
 • Olen perhekeskeinen ja viihdyn hyvin minulle tärkeiden ihmisten seurassa. Minusta on ihanaa, kun talo on täynnä rakkaita ihmisiä, hyvää ruokaa ja musiikkia. Niin se on, että ihan yksinkertaisista asioista hyvä elämä lopulta koostuu.

Haluaisin kuulla mitä viisi faktaa Anne ja Maija itsestään kertoisivat, joten haaste lähtee heille.

Ihanaa viikonloppua!

kulttuuri matkat oma-elama
Kommentit (6)
 1. Ihan kuin olisi omia fiiliksiään lukenut elämästä, ihanaa.

 2. Maija/Pihkala
  31.3.2019, 23:46

  Ah kiitos, täytyypä laittaa teon alle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *