Lounasvinkki

Coco Sweet Dreams

 

Minulla on nyt näköjään paljon asiaa Turusta.

Halusin vinkata aivan ihanasta take away lounaasta, jonka voi noutaa Turun Kauppahallista. Vietnamilaisia kesärullia täytyy ehdottomasti kokeilla viimeistään sitten, kun yrtit heräävät hyötypuutarhasta. Näihin rapuversioihin laitettiin minttua -  jättirapujen ja mintun yhdistelmä kääryleissä oli uskomattoman hyvä! Näin kesän kynnyksellä on parasta viettää lounastunti puiston penkillä omien eväiden kera - päivät kuluvat aurinkoisen ripeästi.

Kesäkääryleet olivat itseasiassa niin hyviä, että päätin juuri nyt viettää viikonlopun näitä rullaten. Eikai valmistus mitään kovin hankalaa ole?

/Take-away Vietnamese spring rolls. With shrimps and mint leaves spring rolls are so good, I'm going to cook this on next weekend for sure!

Kommentit

LauraHaave (Ei varmistettu) http://lauranhaavekaappi.blogspot.fi/?m=1

Ei ole hankalaa ollenkaan! Vähän saattaa riisipaperi tarttua kiinni turhan helposti, mutta muuten ihan iisiä. Olen itse laittanut sisälle mm. rapuja, maukkaita salaatteja ja porkkanaa. Dipiksi sweet chiliä. Nam, taidan itse tehdä vkloppuna saman!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulostaa hyvältä! 

Hei!

Aurinko on Ihana ja Kiva kun Kevät pikkuhiljaa tulee, voi syödä ulkonakin kohta.

Kuulostaa Mielenkiintoiselta ja herkulliselta Take away ruualta. Olisi kiva Itsekkin maistaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Odotan niin sitä ulkona syömistä, niin omalla pihalla kuin keskustassa. <3

Jenni_Kuperkeikkaseikka

Kiitti vinkistä, hyvältä näyttää ja kuulostaa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Maistuu myös. :)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Ei olea vaikeaa! Nuo ovat supernäppärä tehdä ja hauska puuhastelua vaikka porukalla. Plussaa siitä, että ne sopivat gluteenittomille, lakoosittomille ja täytteistä riippuen myös kasvissyöjille. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jes, saa nähdä millaisia onnistun tekemään. :)

I May Say (Ei varmistettu)

Oi zoi oi, sanois vietnamilainen! Herkulliselta näyttää. Ne on niin yksinkertaiset tehdä, kunhan vaan pitää pehmennetyt riisipaperiarkit kostutetun liinan alla.
Pitääkin väsätä noita viikonloppuna. Mä yleensä keitän vähän riisinuudeleita myös ja dippaan niitä pimpattuun kalakastikkeeseen, vähän niin kuin vietnamilaiset.

Coco
Coco Sweet Dreams

Nam! Mä olen selkeesti missannut tämän herkun, parempi nyt kuin ei koskaan. :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi joi, noi on aivan hullun hyviä! En olekkaan tiennyt että turusta saa! Kuin myös on pitänyt itse kokeilla, mulla oli yks päivä jopa kaupassa jo kädessä se riisipaperipaketti...

Coco
Coco Sweet Dreams

No nii on! En tiedä miksi olen herännyt näihin vasta nyt?! Ehkä luulin, että ovat jotenkin mauttomia, mutta ainakin nämä versiot olivat todella maukkaita dipin kera. <3

pula (Ei varmistettu)

Moi!
Noi voi maistua kaikki ihan hyvälle, mutta ottaisin aina itse selvää siitä rapujen alkuperämaasta ja kasvatustavasta. Suurin osa jokiravuista, joita meille ihan "puhtaana" ruokana syötetään kasvaa aika kamalissa kasvatusliemissä (Indonesia, Bangladesh) jne. Moni kasvissyöjä vannoo nykyään blogeissaan noiden eväkkäiden nimiin vaihtoehtoisruokana lihallle ja kalalle. En itse osta "rapuja" enää, jos en saa niitä ns. "vapaista vesistä".

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyykin perehtyä tähän tarkemmin. Onko sinulla suositella jotain tiettyä merkkiä? Veikkaan, että jostain kauppahallista saattaisi saada ns. puhtaampaa?

Kommentoi