Lounasvinkki

image.jpg

 

Minulla on nyt näköjään paljon asiaa Turusta.

Halusin vinkata aivan ihanasta take away lounaasta, jonka voi noutaa Turun Kauppahallista. Vietnamilaisia kesärullia täytyy ehdottomasti kokeilla viimeistään sitten, kun yrtit heräävät hyötypuutarhasta. Näihin rapuversioihin laitettiin minttua –  jättirapujen ja mintun yhdistelmä kääryleissä oli uskomattoman hyvä! Näin kesän kynnyksellä on parasta viettää lounastunti puiston penkillä omien eväiden kera – päivät kuluvat aurinkoisen ripeästi.

Kesäkääryleet olivat itseasiassa niin hyviä, että päätin juuri nyt viettää viikonlopun näitä rullaten. Eikai valmistus mitään kovin hankalaa ole?

/Take-away Vietnamese spring rolls. With shrimps and mint leaves spring rolls are so good, I’m going to cook this on next weekend for sure!

Kommentit (14)
  1. Moi!
    Noi voi maistua kaikki ihan hyvälle, mutta ottaisin aina itse selvää siitä rapujen alkuperämaasta ja kasvatustavasta. Suurin osa jokiravuista, joita meille ihan ”puhtaana” ruokana syötetään kasvaa aika kamalissa kasvatusliemissä (Indonesia, Bangladesh) jne. Moni kasvissyöjä vannoo nykyään blogeissaan noiden eväkkäiden nimiin vaihtoehtoisruokana lihallle ja kalalle. En itse osta ”rapuja” enää, jos en saa niitä ns. ”vapaista vesistä”.

    1. Täytyykin perehtyä tähän tarkemmin. Onko sinulla suositella jotain tiettyä merkkiä? Veikkaan, että jostain kauppahallista saattaisi saada ns. puhtaampaa?

  2. Oi joi, noi on aivan hullun hyviä! En olekkaan tiennyt että turusta saa! Kuin myös on pitänyt itse kokeilla, mulla oli yks päivä jopa kaupassa jo kädessä se riisipaperipaketti…

    1. No nii on! En tiedä miksi olen herännyt näihin vasta nyt?! Ehkä luulin, että ovat jotenkin mauttomia, mutta ainakin nämä versiot olivat todella maukkaita dipin kera. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *