Lovisa Burfitt Pieni Räjähdys

Coco Sweet Dreams

Olen tässä jo pidemmän aikaa kaivannut jotain uutta kohtuuhintaista taidetta kotiin. Nyt selasin Room21 tarjontaa ja ihastuin  Lovisa Burfittin töihin, erityisesti tuohon kuvan tauluun. Ihanat tuotekuvat btw.

Ajattelin tilata tuon Lovisan työn tulevaan kotiin, muistutan vielä kuinka tärkeää on kehystää juliste kuin juliste kunnolla. Kehystystyö maksaa about 20-40euroa (ainakin Turussa) riippuen tietysti koosta ja paspiksesta. Itse olen käynyt täällä, ihanan symppis liike. Ostan tuolta myös maalaustarvikkeita kun maalaan niitä sotkutaulujani.

Kunnon kehyksillä saa paljon arvokkaamman näköisen teoksen kuin jos itse ostaisi jonkun rimpulan kehyksen. Kokemusta on, sillä heitin juuri roskiin hajonneita kehyksiä. Höh.

Julistetta pääset tilamaan tästä . Room21 löytyis myös se ihana Block table, jota ihastelin jo aikaisemminkin.

Tämä postaus sisältää mainoslinkin.

Kommentit

Ellu - http://carpediemellu.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)

Ihan mainio verkkokauppa ja kaunis tuo juliste! Kiitos vinkistä. Minulla on pitkä mieleisen taulun metsästys takana ja luulen että tuolta voisi löytyä meidän kotiin jotakin! Täytyy samalla ruveta etsimään hyvää kehystyspaikkaa myös Helsingistä.

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on kyllä todella kiva tuo juliste!

-Iidy- (Ei varmistettu)

Tauluista tuli mieleeni.. olen varmasti ennenkin tätä kysynyt mutta en löydä kysymystä tai siihen vastaustasi blogistasi. :D
Mutta siis muistan lukeneeni että maalailet tauluja. Mitä värejä käytät maalaamiseen? Öljyvärejä?
Ja mistä niitä taulupohjia saa? Bauhaussissa olen käynyt niitä katsomassa mutta en ole vielä uskaltanut ostaa kun en ole varma onko ne oikeasti edes hyviä. :D

Kiitos ihan hirveästi jos jaksat vastata.. taas. :D

Elisabeth (Ei varmistettu)

Ihana vinkki, kiitos!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Ellu, tuolta löytyi niin kivoja! Olen kuullut että Hesan stockalta saa myös laadukasta kehystystyötä.

Herttaliini, no niin on! :)

Iidy, kiva kun jaksoit kommentoida, vaikken ole vastannut aikaisempiin. Taulupohjia olen ostanut Biltemasta, tai saanut äidiltäni, hän taas on tilannut yhdeltä sedältä - tekee itse pohjia. Olen käyttänyt öljyvärejä sekä akryyli - joskus jopa samassa teoksessa. Hyvin sekatekniikalla siis. Öljyväriä ja akryyliväriä ei tosin saa sekoittaa, vaan eri aikaan maalata. Annat kuivua jne. Värejä olen ostanut myös ulkomaanreissuilta - ovat niin paljon edullisempia. Kannattaa vaan ryhtyä maalaustöihin, siitä se lähtee! Tsemppii!

Elisabeth, kiva kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Oletko ostanut taulun kehykset myös kyseisestä liikkestä? Itse pitäisi kehystyttää yksi Therese Sennerholtin juliste ja mietin tiedätkö mitä lysti suunnilleen maksaa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, theresen juliste on kehykstetty tuolla mainitsemassani liikkeessä Turussa. Kehystys maksoi muistaakseni 40, koska valitsin sellaiset vähän korkeammat kehykset. Tavallinen oli muistaakseni siinä 20 paikkeilla. Kannattaa siis ehdottomasti viedä kehystettäväksi, kuin itse kehystää...

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kiitos vastauksesta, nyt tiedän että niitä Bilteman taulupohjia uskaltaa ostaa. ;) Luulen että ihan hyvin onnistuu kunhan pääsee alkuun ja löytää inspiraation. Olen ennenkin tuhrinut lähinnä vaan papereita, nyt ajattelin kokeilla jotain muutakin. :) P.s ostin kirpparilta sen sun ihanan mustan pallopaidan. :)

Kommentoi