Lovisa Burfitt Pieni Räjähdys

Olen tässä jo pidemmän aikaa kaivannut jotain uutta kohtuuhintaista taidetta kotiin. Nyt selasin Room21 tarjontaa ja ihastuin  Lovisa Burfittin töihin, erityisesti tuohon kuvan tauluun. Ihanat tuotekuvat btw.

113072_3-horz.jpg

Ajattelin tilata tuon Lovisan työn tulevaan kotiin, muistutan vielä kuinka tärkeää on kehystää juliste kuin juliste kunnolla. Kehystystyö maksaa about 20-40euroa (ainakin Turussa) riippuen tietysti koosta ja paspiksesta. Itse olen käynyt täällä, ihanan symppis liike. Ostan tuolta myös maalaustarvikkeita kun maalaan niitä sotkutaulujani.

Kunnon kehyksillä saa paljon arvokkaamman näköisen teoksen kuin jos itse ostaisi jonkun rimpulan kehyksen. Kokemusta on, sillä heitin juuri roskiin hajonneita kehyksiä. Höh.

Julistetta pääset tilamaan tästäimp?type(inv)g(19973814)a(2177593) . Room21 löytyis myös se ihana Block table, jota ihastelin jo aikaisemminkin.

Tämä postaus sisältää mainoslinkin.

Kommentit (8)
  1. Voi kiitos vastauksesta, nyt tiedän että niitä Bilteman taulupohjia uskaltaa ostaa. 😉 Luulen että ihan hyvin onnistuu kunhan pääsee alkuun ja löytää inspiraation. Olen ennenkin tuhrinut lähinnä vaan papereita, nyt ajattelin kokeilla jotain muutakin. 🙂 P.s ostin kirpparilta sen sun ihanan mustan pallopaidan. 🙂

  2. Heippa, theresen juliste on kehykstetty tuolla mainitsemassani liikkeessä Turussa. Kehystys maksoi muistaakseni 40, koska valitsin sellaiset vähän korkeammat kehykset. Tavallinen oli muistaakseni siinä 20 paikkeilla. Kannattaa siis ehdottomasti viedä kehystettäväksi, kuin itse kehystää…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *