Luonnonvalossa

IMG_8657.JPG

IMG_8660.JPGIMG_8659.JPGIMG_8658.JPG

Muutama kuva olohuoneesta (viidakkokuvaa lukuun ottamatta), joka odottaa jo kovin uutta sohvaa tulevaksi.

 Puutalon lattiat ovat tähän aikaan vuodesta jääkylmät, joten ehkä ostan paimentolaismaton lämmikkeeksi.  Haaveilen myös kaukoputkesta, sillä avaruus kiinnostaa. Kattoikkunoita löytyy kaksin kappalein ja olen taas tuuminut, jos toisin sänkyni olohuoneen puolelle. Yöllä olisi kiva tiirailla tähtiä, jos ei nukuta. 

Televisiota minulla ei ole ollut tänne muuttoni jälkeen. Alkuun kaipasin sen kodikasta hälinää. Sittemmin aloin haikailemaan sitä ihan toden teolla ja katselinkin innoissani jopa Kauniita ja Rohkeita vanhempieni luona. Nyt olen taas ollut niin kiireinen, etten edes harkitse telkkaria tänne häiritsemään puuhastelujani – mikä aikasyöppö.

Varmaan aika monella teillä siellä on TV, voisitteko kuvitella elämää ilman sitä?

 

x

Kommentit (3)
  1. Ei meilläkään ole telkkaria. Netistä katson jotkut harvat kiinnostavat ohjelmat. Radio, kirjat ja lehdet antavat lopun infon. En tiedä, missä välissä oikeasti ehtisin edes istua telkun ääressä?! Viime aikoina on ollut aistittavissa telkkaristaluopumistrendiä, ainakin itse olen törmännyt tyyppeihin, jotka myös ovat heivanneet toosan nurkistaan.

  2. Meillä ei ole ollut TV:tä vuosiin, enkä kyllä kaipaa yhtään- tietokoneelta tulee katsottua kaikki sarjat ja leffat. 🙂

    1. Mäkin käytän tietsikkaa, lähinnä elokuvien katsomiseen ja lastenohjelmiin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *